uta - fc hermannstadt se va disputa la oradea. arădenii nu mai vor să joace la sibiu

După ce a pierdut categoric pe noua arenă din Sibiu cu Oțelul Galați, scor 2-4,  UTA va reveni la Oradea pentru următorul joc considerat acasă, cel cu FC Hermannstadt, programat pe 2 decembrie. 

Antrenorul celor de la UTA, Mircea Rednic nu își dorește să se dueleze cu trupa lui Marius Măldărășanu chiar în casa ei, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Astfel, după ce au pierdut la Sibiu cu Oțelul Galați, scor 2-4, arădenii revin la Oradea, unde însă terenul a fost deplorabil la ultimul joc al Bihorului din Liga 3. Imaginile video de la meciul FC Bihor – Poli Timișoara, scor 1-1 sunt unele elocvente pentru starea actuală a terenului de la Oradea.

Până la confruntarea dintre arădeni și sibieni, programată pe 2 decembrie, gazonul are timp să-și revină, mai ales că echipa orădeană își dispută ultimele meciuri ale anului în deplasare. Însă, în cazul unei vremi ploioase, terenul se va transforma rapid într-o mocirlă. Astfel, pe 2 decembrie, FC Hermannstadt ar putea fi obligată la joace la Oradea contra UTA pe un teren aproape impracticabil, departe de pretențiile primei ligi.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu