trei jucători de la fc hermannstadt socializează marți cu elevii de școala generală 6 din sibiu

Trei dintre jucătorii reprezentativi de la FC Hermannstadt vor fi marți, de la ora 16.00, la Școala Generală nr. 6 ”Nicolae Iorga” din Sibiu, unde vor împărți copiilor autografe și poze.

În urmă cu o lună,  clubul FC Hermannstadt a dat startul unor acțiuni de popularizare a echipei în școli și licee. Atunci, fotbaliștii Petrișor Petrescu, Gabi Iancu și Valerică Găman au ajuns la Colegiul Național ”Octavian Goga”, unde au fost așteptați cu entuziasm de zeci de copii.

Marți, de la ora 16.00, alți trei jucători sunt invitați la Școala Generală nr. 6 ”Nicolae Iorga”: Daniel Paraschiv, Silviu Balaure și Ciprian Biceanu.  Scopul acestor acțiuni de socializare este acela de a atrage elevii din școli să practice fotbalul și să vină alături de echipa lui Marius Măldărășanu. Paraschiv, Balaure și Biceanu vor fi alături de copii, pentru a le face o mică bucurie cu autografe și poze.

”Cu fiecare acțiune pe care o facem, ne dorim să ne creăm o identitate și să atragem cât mai mulți sibieni alături de noi. Acțiunile în școli vor fi periodice, ne dorim să mergem cât mai des alături de copii”  a declarat directorul sportiv de la FC Hermannstadt, Radu Neguț.

trei jucători de la fc hermannstadt socializează marți cu elevii de școala generală 6 din sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu