fotbalistele de la fc hermannstadt au câștigat cu 11-0 meciul cu drobeta. iernează pe locul 3 în eșalonul secund
Foto: Claudiu Capră

Echipa de fotbal feminin AFC Hermannstadt a făcut spectacol duminică, la Cisnădie, câștigând cu un categoric 11-0 partida cu Atletic Drobeta, ultima din turul Ligii a II-a.

Echipa pregătită de Lucian Cotora și Octavian Budică a făcut repede uitată eliminarea din Cupa României și s-a revanșat duminică, pe teren propriu, câștigând jocul de campionat cu Atletic Drobeta, scor 11-0 (3-0).

Golurile echipei sibiene au fost marcate de Chirilă (minutele 14 și 36), Frățilă (minutul 24), Arsenie (minutele 60 și 73), Dinescu (minutele 70 și 89), Răchițan (minutele 73, 77 și 82) și Bocăniciu (minutul 87).

Portarul Nicoleta Adam este în continuare accidentată, astfel că între buturi a stat din nou Georgiana Nistor, care este jucătoare de câmp. De remarcat debutul junioarei Enya Gribincea, care are doar 15 ani.

AFC Hermannstadt iernează pe locul 3 în Seria B, având 16 puncte din 8 meciuri și păstrează șanse la promovare, mai ales că liderul Poli 2 nu are acest drept. Sibiencele sunt la doar două puncte de ocupanta locului 2, Olimpia Gherla.

Echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt.

FC Hermannstadt: G. Nistor – I. Popa (Drașovean 46), Marinescu, D. Oana, Bocănciciu – Dinescu, Băilă (C. Popa 46), Muntean – Mărgărit (Arsenie 46), Chirilă (Răchițan 46), Frățilă (Gribincea 46).

fotbalistele de la fc hermannstadt au câștigat cu 11-0 meciul cu drobeta. iernează pe locul 3 în eșalonul secund

 

Ultima oră

Comentariul meu