ei sunt ucigașii lui adrian kreiner. au fost dați în urmărire pentru omor
Minae (stânga), Zuleam (mijloc) și Ghiță (dreapta)

Ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost dați în urmărire. Cei trei bărbați se numesc Minae Marian Cristian, Zuleam Costinel Cosmin și Ghiță Laurențiu. 

Cei trei bărbați care, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, au intrat în vila omului de afaceri Adrian Kreiner, de pe strada Moldoveanu din Sibiu, și l-au bătut cu bestialitate pentru a le da bani și bunuri de valoare, sunt căutați în toată lumea.

Indivizii au fost dați în urmărire generală pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Cine sunt ucigașii lui Kreiner 

Poliția Română a făcut publice identitățile indivizilor care l-au omorât în bătaie pe Adrian Kreiner.

Minae Marian Cristian s-a născut în data de 31.10.1988 în Bechet, județul Dolj. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, poreclit „Pușcărie”, este domiciliat în Zaval, județul Dolj. La data de 19.11.2023, Tribunalul Sibiu a emis mandatul de arestare preventivă nr. 50/UP pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată. Minae ar fi participat la un furt și în anul 2013, fiind condamnat la 5 ani închisoare. Pe atunci, din banii pe care a reușit să îi bage în buzunare, și-a cumpărat o mașină și electrocasnice. 

ei sunt ucigașii lui adrian kreiner. au fost dați în urmărire pentru omor

Zuleam Costinel Cosmin s-a născut în același județ, în localitatea Valea Stanciului, la data de 06.05.1992. Individul, în vârstă de 31 de ani, locuia în Horezu Poienari, județul Dolj. Și în cazul lui, Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare pentru omor și două infracțiuni de tâlhărie calificată. Despre Zuleam se crede că ar fi cel care a coordonat gruparea. El este cel care a reușit să părăsească primul țara, împreună cu iubita lui, cei doi fiind duși în afara granițelor de către Ilie Sitariu, bărbatul din Timișoara arestat preventiv la Sibiu. Zuleam ar fi plecat în Belgia la scurt timp după ce Kreiner a decedat la spital. 

ei sunt ucigașii lui adrian kreiner. au fost dați în urmărire pentru omor

Ghiță Laurențiu s-a născut în Craiova în 17.02.1988, dar are domiciliul în localitatea Zaval, județul Dolj. Și el a fost dat în urmărire pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și două fapte de tâlhărie calificată.

ei sunt ucigașii lui adrian kreiner. au fost dați în urmărire pentru omor

„În cursul nopții a fost admisă propunerea Parchetului și judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a celor 3 inculpați. Aceștia au fost dați în urmărire internațională”, a spus prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: Filmul jafului de la Sibiu. Procurorul de caz, detalii importante despre uciderea lui Kreiner 

Vă reamintim că o singură persoană a fost arestată până în acest moment în cazul Kreiner. Este vorba despre Ilie Sitariu, bărbatul din Dumbrăvița, județul Timiș, cercetat pentru favorizarea făptuitorului. El i-ar fi cazat și le-ar fi asigurat transport criminalilor lui Kreiner. (DETALII AICI)

Oamenii legii au mai audiat încă un bărbat, despre care au crezut inițial că este unul dintre criminali. L-au săltat de la locuința lui din Dolj și l-au adus la Sibiu, iar într-un final l-au lăsat să plece, deoarece omul nu avea nicio legătură cu jaful. În urma celor întâmplate, bărbatul este hotărât să ceară daune în instanță. (DETALII AICI)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna ziua,
    Logic ,timpul lung de tortura nu a fost pentru a spune unde tine banii si cesurile pentru ca din deacrierea faptelor fiica victimei le-a indicat asta,telefonul era problema,sigur tortura a fost pentru parolele de la portofelele de criptomonede.
    Acesta cred ca a fost pontul dat de cineva care avea informatii.Analizati si logica aceasta.Simplu ,hotii facand transferul de criptomonede ,fara urme,au plecat imbogatiti!