numele ucigașilor lui adrian kreiner au fost făcute publice. zuleam, ghiță și minae, căutați în continuare

Cei trei tâlhari care l-au omorât în bătaie pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner sunt căutați în continuare de oamenii legii. Numele lor au fost făcute publice. 

Zuleam Costinel Cosmin, Ghiță Laurențiu și Minae Marian Cristian sunt presupușii indivizi care i-au luat viața lui Adrian Kreiner. Fostul polițist Marian Răduinea este cel care a prezentat numele lor într-o postare pe rețelele de socializare. Acestea sunt publice și pe portalul instanțelor de judecată. 

Toți cei trei autori sunt din județul Dolj, iar doi dintre ei au antecedente penale. Ghiță ar fi fost implicat, în anul 2015, într-un caz de furt de țigări, iar Minae a fost cercetat, în 2013, pentru tâlhărie, notează adevarul.ro.

Propunere de arestare în lipsă

Au trecut aproape două săptămâni de la atacul de pe strada Moldoveanu, când un om de afaceri din Sibiu a fost bătut până la moarte de trei indivizi veniți în vila lui la furat. În tot acest timp, anchetatorii au adunat informații importante și au reușit să descopere cine sunt ucigașii lui Adrian Kreiner și care a fost filmul tragicului eveniment. Cu toate acestea, rămân în continuare multe întrebări fără răspuns, mai ales că niciunul dintre cei autori ai crimei nu a fost capturat. 

Anchetatorii au informații că doi dintre ucigași au părăsit țara la scurt timp după ce Kreiner a decedat. Aceștia s-ar afla în Germania, respectiv Belgia. Indivizii vor fi dați în urmărire internațională. De altfel, unul dintre tâlhari ar fi în continuare în România. 

Procurorii au formulat o propunere de arestare în lipsă a celor trei autori. Judecătorul va judeca această propunere în data de 22 noiembrie. „Judecătorul de drepturi și libertăți a decis ca judecarea propunerii de arestare să aibă loc în data de 22.11.2023 pentru a se îndeplini procedura de citare cu inculpații”, a transmis, sâmbătă, prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Citește și: Filmul jafului de la Sibiu. Procurorul de caz, detalii importante despre uciderea lui Kreiner 

Vă reamintim că o singură persoană a fost arestată până în acest moment în cazul Kreiner. Este vorba despre Ilie Sitariu, bărbatul din Dumbrăvița, județul Timiș, cercetat pentru favorizarea făptuitorului. El i-ar fi cazat și le-ar fi asigurat transport criminalilor lui Kreiner. (DETALII AICI)

Oamenii legii au mai audiat încă un bărbat, despre care au crezut inițial că este unul dintre criminali. L-au săltat de la locuința lui din Dolj și l-au adus la Sibiu, iar într-un final l-au lăsat să plece, deoarece omul nu avea nicio legătură cu jaful. În urma celor întâmplate, bărbatul este hotărât să ceară daune în instanță. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu