sorin constantinescu, s-a retras din aur la trei zile după înscriere. „atacurile murdare m-au șocat”
foto PSnews

Omul de afaceri Sorin Constantinescu, președintele unei asociații sectoriale a companiilor de jocuri de noroc, și-a anunțat joi seară retragerea din AUR, la trei zile după ce s-a înscris în partid, apărând într-o fotografie cu liderul George Simion.

Într-o postare pe Facebook, Constantinescu a declarat că a fost șocat de atacurile la adresa sa, atât din partea unor conturi false ale unor troli din alte partide, cât și din partea unor oameni pe care i-a ajutat în trecut, notează Digi24.

„Am fost șocat de atacurile murdare la adresa mea, nu neapărat de la conturile false ale unor troli din alte partide cât de la oameni pe care i-am ajutat într-un fel sau altul de-a lungul anilor și care au șters cu buretele orice lucru sau faptă bună pe care am făcut-o”, a scris Constantinescu.

El a mai spus că a decis să se retragă din AUR pentru a-și proteja familia și pentru a-și continua activitatea în mediul online, prin demascarea cazurilor de corupție și a abuzurilor.

„Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă. De aceea, pentru că prețuiesc fericirea si linistea familiei mele dincolo de orice, și nu vreau ca prezența mea în viața publică să îi afecteze în nici un fel am decis să fac un pas înapoi și să îmi întrerup scurta mea incursiune în politică aici!”, a scris Constantinescu.

Constantinescu a fost vizat în septembrie de premierul Marcel Ciolacu, care a declarat că acesta l-ar fi șantajat din cauza unor proiecte împotriva industriei de jocuri de noroc.

„Tot mă întrebam care din pachetul ăsta de legi deranjează cel mai mult sau care măsură. Niciuna nu aduce falimentul băncilor. Cred că pachetul în ceea ce privește sistemul de funcţionare a jocurilor de noroc. Cred că acolo am deranjat cel mai mult şmecheria. E unul Sorin, una Odette, tot ne caută prin interpuşi şi nu ştiu cum să ajungă la noi, să nu cumva să facem ordine şi serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituţia Jocurile de Noroc, şi nu în alte ţări sau în offshore-uri”, a declarat Ciolacu.

Între timp însă, proiectul PSD care ar scoate sălile de păcănele la marginea localităților a fost îngropat în Parlament, iar Ciolacu nu a mai deschis subiectul.

Ultima oră

Comentariul meu