s-au pus în vânzare bilete pentru meciul de vineri seară dintre românia și germania u20

Stadionul Municipal din Sibiu găzduiește vineri, 17 noiembrie, de la ora 18:00 meciul dintre naționala U20 a României și reprezentativa similară a Germaniei, ultima partidă din acest an în Elite League U20. FRF a anunțat că biletele sunt disponibile și la casa de bilete a stadionului.

„Începând cu ora 10:00, biletele pentru meciul de astăzi (vineri n.r.) împotriva Germaniei sunt disponibile și la casieria stadionului Municipal din Sibiu! Acestea sunt disponibile în continuare și online.”, informează frf.ro.

România U20 întâlnește o echipă a Germaniei, alcătuită din 23 de jucători care, conform Transfermarkt, valorează 28.775.000 euro.

Cei mai valoroși jucători din lotul nemților sunt: Tom Alexander Rothe (Holstein Kiel), cotat la 5.000.000 euro, Paul Wanner (SV Elversberg), acesta fiind și cel mai tânăr jucător din lot, născut în anul 2005, cotat la 3.000.000 euro, și Nicolo Tresoldi (Hannover 96), cotat de asemenea la 3.000.000 euro, scrie frf.ro.

Doar doi jucători evoluează în afara Germaniei: portarul Mio Backhaus pentru FC Volendam, în Eredivisie, și atacantul Ben Bobzien, pentru SC Austria Lustenau, în prima ligă din Austria.

8 jucători din lot evoluează în Bundesliga, 11 în Bundeliga 2 și 3 în Bundeliga 3.

O parte din jucători au titluri la nivel U19 și U17 în Germania, iar 3 au chiar titluri de campion în Bundesliga în palmares, obținute cu Bayern Munchen: Aleksandar Pavlovic, Armindo Sieb și Paul Wanner, ultimul fiind dublu campion cu Bayern la doar 17 ani.

În acest sezon de Elite League, Germania a disputat 4 partide, câștigând de două ori, în fața Portugaliei (2-1) și Cehiei (4-2), și remizând în alte două rânduri, în fața Italiei (1-1) și Poloniei (1-1).

Nemții sunt pe primul loc în grupa de Elite League, cu 8 puncte.

Selecționerul formației este Hannes Wolf, tehnician în vârstă de 42 de ani, care a activat în trecut ca antrenor pentru formațiile de tineret ale Borussiei Dortmund, dar și la nivel de seniori pentru VFB Stuttgart, Hamburger SV sau KRC Genk.

Ultima oră

Comentariul meu