s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

Târgul de Crăciun de la Sibiu și-a deschis porțile. Iluminatul festiv s-a aprins, vineri, de la ora 19:00, în prezența a sute de sibieni și turiști, care au venit în Piața Mare în ciuda vremii mohorâte. 

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu are loc în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în Piața Mare și în curtea Palatului Brukenthal. Cel mai iubit eveniment al iernii și-a deschis porțile vineri seara. s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

O mulțime de sibieni au venit în Piața Mare, în ciuda ploii, pentru a surprinse momentul deschiderii Târgului de Crăciun și cel al aprinderii iluminatului festiv. s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

Organizatorii au pregătit un mix variat de produse pentru a satisface toate gusturile și preferințele vizitatorilor. De la cadouri autentice, la mâncăruri și băuturi tradiționale, până la spectacole și activități pentru copii, târgul va oferi o experiență completă.

s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

La căsuțele expozanților veți găsi obiecte decorative, cadouri, bijuterii, jucării, produse handmade, articole textile, vin fiert, cafea, ceai și produse alimentare. 

s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

Proiecții de poveste și locuri „instagramabile”

Printre atracțiile principale din acest an fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit.

În plus, în târg, sibienii și turiștii vor găsi mai multe locuri în care își vor putea face pozele perfecte. Punctele de făcut fotografii sunt mai interesante ca oricând.s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

Din târg nu lipsește nici vestita roată panoramică. Patinoarul, de asemenea, a fost deschis, iar sibienii se distrează deja pe gheață!

s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto) s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto) s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto) s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto) s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto) s-a deschis târgul de crăciun din sibiu. oamenii au venit la inaugurare în ciuda ploii (video, foto)

Târg de Crăciun în curtea Muzeului Brukenthal 

Pentru a oferi o experiență mai variată vizitatorilor, târgul se extinde în curtea Palatului Brukenthal. Această nouă locație va oferi un spațiu liniștit și relaxant, perfect pentru momentele de relaxare sau pentru a celebra sărbătorile de iarnă.

Pe scena din curtea Palatului Brukenthal vor urca, în fiecare seară, artiști din diverse genuri muzicale, de la jazz la electro funk.

Ultima oră

Comentariul meu