plouă vineri în aproape toată țara. maxime de până la 10 grade la sibiu

Vineri, 17 noiembrie, vremea se va schimba în România, cu ploi în aproape toată țara și ninsori la munte. La Sibiu, mercurul în termometre se va situa între 10 – 12 grade, spun meteorologii.

Cerul se va înnora treptat dinspre vestul-sud-vestul țării, iar ploile se vor extinde și vor cuprinde ziua îndeosebi jumătatea sud-vestică a teritoriului, apoi și celelalte regiuni. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de precipitații mai însemnate, peste 20…25 l/mp.

La munte, în special la altitudini de peste 1400 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Pe arii restrânse, în special în sudul Carpaților Occidentali se vor acumula cantități de precipitații de peste 20…25 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 14 grade, cu valori mai scăzute în nordul, centrul și nord-estul țării.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali, cu rafale de 80…90 km/h, visolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Ultima oră

Comentariul meu