”părintele” lui csu sibiu, are nevoie urgentă de sânge. flaviu stoica este internat în spital în stare critică

Antrenorul care a pus bazele baschetului sibian, Flaviu Stoica este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde poate fi sprijinit prin donarea de sânge.

Flaviu Stoica este  fondatorul echipei de baschet a Sibiului, fiind antrenorul echipei timp de 20 de ani, în perioada 1971 – 1991. Profesorul Flaviu Stoica (84 ani), antrenorul care l-a format pe Mircea Vulc și generații succesive de campioni a înființat ulterior și Facultatea de Educație Fizică din Sibiu.

Stoica a pus bazele echipei de baschet Olimpia Sibiu în anul 1971, iar acest sport a devenit unul dintre cele mai iubite.  Sub comanda lui, la 6 ani de la înființare, echipa avea să promoveze în prima divizie, iar de atunci, nu a retrogradat niciodată. Primul podium cu Flaviu Stoica pe banca tehnică a venit în sezonul 1989-1990, când echipa s-a clasat pe locul al 3-lea.

Actualmente, Flaviu Stoica este internat la Secția de Cardiologie 2 de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în stare critică și are mare nevoie de sânge. Fanii echipei CSU Sibiu care doresc să îl ajute o pot face donând sânge la Centrul de Donare, acolo unde trebuie să specifice numele lui Flavius Stoica.

”Urgentă nevoie de sânge! Împreună putem face diferența pentru Flaviu Stoica, cel care a pus bazele echipei noastre de baschet din Sibiu. După o intervenție chirurgicală complicată, Flaviu Stoica este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu- Sectia de Cardiologie 2 și are nevoie urgentă de sânge. Dacă poți dona, te rugăm să te prezinți la centrul de donare, de luni până vineri între orele 8:00-13:00 și să spui că donezi pentru el. Orice grupă sanguină, fiecare picătură contează și poate aduce o rază de speranță în lupta lui. Împărtășește acest apel și haideți să fim acolo pentru domnul Flaviu Stoica în aceste momente dificile” a spus postarea dată publicității vineri de clubul CSU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu