update usr a anunțat oficial: ruxandra cibu deaconu este candidata la primăria municipiului sibiu (video)

Liderul USR, Cătălin Drulă, a anunţat vineri, că preşedinta organizaţiei judeţene, consiliera judeţeană Ruxandra Cibu Deaconu este candidata partidului pentru postul de primar al municipiului Sibiu, “un om curajos, un lider important, o femeie a acţiunii”.

“Îmi face o mare o mare plăcere bucurie să o anunţ pe Ruxandra Cibu, candidatul nostru la Primăria Sibiu, urmare a unui vot cu o largă majoritate, aseară, aici, în Adunarea Generală a filialei municipale Sibiu, Ruxandra a fost desemnată candidat pentru Primărie. Este un om curajos, un lider important, o femeie a acţiunii în acest oraş, în munca pe care o face în viaţa privată în U.S.R. şi îi sunt alături, dar şi în acelaşi timp recunoscător că şi-a asumat această grea misiune. E o responsabilitate, este o campanie pe care o vom duce cu toată forţa şi cu convingere că putem oferi Sibiului altceva”, a spus Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă.

update usr a anunțat oficial: ruxandra cibu deaconu este candidata la primăria municipiului sibiu (video)

Drulă este foarte optimist şi spune că USR va câştiga Primăria Sibiului

“Eu nu intru niciodată într o competiție ca să pierd. Intrăm în competiția aceasta ca să o câștigăm. Și nu pentru că este un meci, ci pentru că este o misiune în care credem și cred că Ruxandra ar fi un primar extraordinar pentru Sibiu. O cunosc, știu ce pasiune are și ce minte organizată și cred că am putea face un pas înainte în acest oraș. Un oraș pe care și eu, ca român, îl iubesc și în care am fost de atâtea ori și care, după cum știți, are numeroase probleme”, a spus Cătălin Drulă.

Ruxandra Cibu Deaconu: “Primarul în funcţie pleacă cu prima şansă”

Candidata la Primăria Sibiu a USR, Ruxandra Cibu Deaconu, este optimistă în privinţa şanselor ei, însă a recunoscut că orice primar în funcţie, dacă mai candidează, este favorit în cursa electorală. În cazul municipiului Sibiu, dacă Astrid Fodor va mai candida pentru un nou mandat, aproape toţi politicienii de la celelalte partide spun că are prima şansă.

“Cu șansele de primari e o chestie relativă, pentru că știm foarte bine că primarul în funcție, în general are cea mai mare șansă, pleacă cu prima șansă și depinde foarte mult și de mobilizarea noastră, pentru că știm foarte bine că în 2020, undeva în jur de 30 – 35 la sută din sibieni au ieșit la vot. Și asta are o greutate foarte mare în rezultatul final”, a explicat Ruandra Cibu Deaconu, în conferinţa de presă.

Ruxandra Cibu Deaconu a precizat şi ea vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte “Sibiul puternic, Sibiul oamenilor”.

Dacă va fi aleasă primar al Sibiului, Ruxandra Cibu Deaconu şi-a propus ca să-i pună pe angajaţii Primăriei, “în slujba sibienilor”.

“Primul lucru pe care aș vrea să îl fac este să stau de vorbă cu fiecare om, fiecare angajat din Primăria Sibiu, să aflu de la ei ce cred ei că merge bine acolo, ce cred ei că nu merge suficient de bine și să încercăm să strângem practic această armată de oameni care sunt convinsă că sunt oameni foarte bine intenționați și foarte mulți profesioniști și să i punem în slujba sibienilor”, a spus Ruxandra Cibu Deaconu.

Sibienii vor vota din nou, o femeie, primar al municipiului?

Întrebată dacă sibienii vor mai vota o femeie, în calitate de primar al municipiului, candidata USR a răspuns: “Din fericire, avem foarte multe femei capabile, femei cu o carieră solidă în spate, care sunt perfect echipate cu tot ce trebuie din punct de vedere profesional și cu asumarea de care este nevoie pentru o astfel de candidatură. Și apoi, bineînțeles, pentru o astfel de responsabilitate pe care o presupune meseria sau funcția de primar.”

Candidaţii USR pentru Consiliul Local vor fi aleşi prin vot de Adunarea Generală a filialei municipale Sibiu

Liderul USR Sibiu şi candidat la funcţia de primar al municipiului, Ruxandra Cibu Deaconu, a anunţat că şi candidaţii pentru Consiliul Local vor fi aleşi ca şi ea, în Adunarea Generală a filialei municipale.

“Democrația funcționează, iar echipa de consilieri, deci practic colegii mei care vor candida pentru Consiliul Local vor fi aleși, la fel cum am fost și eu aleasă prin vot de către Adunarea Generală a Filialei Municipiului Sibiu și în măsura în care își vor dori un nou mandat, ei pot, bineînțeles, candida împreună cu alți colegi care doresc să să candideze”, a explicat Ruxandra Cibu Deaconu.

USR este primul partid care îşi anunţă candidatul la postul de primar al municipiului Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sa nu exageram. Primarul in functie pleca cu un avans de maxim 10% dar ca sa castigi alegerile itim trebuie o majporitate de jumatate plus 1 asa ca eu consider ca aveti mari sanse stimata doamna mai ales ca ati abordat unele probleme strigente ale municipiului Sibiu si mai ales acea referitoare la ELEFANTUL DIN PRIMARIE.