ucigașii lui adrian kreiner ar fi atacat la pont. cei trei doljeni vor fi dați în urmărire internațională

Cei trei bărbați care l-au omorât pe Adrian Kreiner ar fi atacat la pont. Indivizii erau cunoscuți pentru jafuri operate în străinătate. Criminalii vor fi căutați și în afara granițelor țării. 

Anchetatorii pun cap la cap fiecare detaliu pentru a-i prinde pe cei trei indivizi care l-au omorât pe omul de afaceri Adrian Kreiner. La mai bine de o săptămână de la teribilul eveniment, atacatorii sunt în continuare în libertate. 

ucigașii lui adrian kreiner ar fi atacat la pont. cei trei doljeni vor fi dați în urmărire internațională

Crima din Sibiu are ramificații în Timiș și Dolj 

Criminaliștii sunt pe urmele celor trei atacatori care l-au ucis pe Kreiner. Aceștia au pus cap la cap imaginile surprinse de camerele de luat vederi, au ridicat probe ADN și au reușit să depisteze inclusiv un martor-cheie în dosar. 

În cursul zilei de miercuri, un bărbat din județul Timiș a fost adus la audieri. O noapte întreagă, apartamentul închiriat din Dumbrăvița, lângă Timișoara, în care el locuia, a fost percheziționat de anchetatori. Aceștia au vrut să compare probele ADN prelevate din vila lui Kreiner cu cele găsite în apartamentul din Timiș. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA PERCHEZIȚII

Anchetatorii au reușit astfel că facă o descoperire importantă. Bărbatul din Timiș i-ar fi cazat pe ucigașii lui Kreiner. În cursul zilei de joi, el a fost adus în fața magistraților sibieni cu propunere de arestare preventivă. Dintr-un simplu martor, Ilie S. a devenit, în urma descoperirilor, suspect, fiind complicele criminalilor. 

ucigașii lui adrian kreiner ar fi atacat la pont. cei trei doljeni vor fi dați în urmărire internațională

Atac la pont 

Cei trei ucigași nu au lucrat singuri. Aceștia ar fi atacat la pont, cu ajutorul bărbatului din Timiș. Criminalii erau în străinătate când li s-a prezentat povestea milionarului din Sibiu. Omul din Timiș le-ar fi asigurat transportul, iar apoi cazare. Ulterior, el ar fi trebuit să vândă bunurile furate. Doar că, ceea ce ar fi trebuit să fie doar un jaf, s-a transformat în crimă. 

Toți cei trei bărbați sunt cunoscuți pentru jafuri în străinătate, în mare parte în Germania, Belgia și Suedia. De asemenea, suspectul adus acum la audieri a fost și el implicat în mai multe furturi în SUA. (Vezi aici cine e suspectul din Timiș )

Oamenii legii le știu identitatea criminalilor lui Kreiner și îi vor da în urmărire internațională, deoarece există bănuiala că ar fi fugit din țară. (DETALII AICI)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ilie Sitariu e numele. Nu va mai ascundeti, ca 10 ani nu mai iese. Acum pontul asa zis e comanda pentru milionul ce nu il mai recuperase Robert din Rampa Stefan cel Mare…dar Procuratura se fereste sa il publice.