se face lumină în cazul uciderii lui adrian kreiner. descoperirea făcută de procurori

Adrian Kreiner a fost omorât în bătaie de trei indivizi care au intrat prin efracție în vila lui din Sibiu. La zece zile de la jaful în stil mafiot, anchetatorii au reușit să descopere cine sunt cei care i-au luat viața omului de afaceri. Cu toate acestea, criminalii sunt în continuare liberi, fiindcă au reușit să fugă din țară. 

Criminalii, căutați în continuare 

Noi detalii au fost făcute publice de procurori în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Aceștia au reușit să descopere cine sunt autorii și ce vârste au, însă nu și locația lor. 

„Astăzi, 16.11.2923, s-a început urmărirea penală față de trei bărbați din județul Dolj, în vârstă de 31, 33 și respectiv 34 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tâlhărie calificată. Până în prezent nu s-a reușit localizarea acestora, existând posiblitatea să fi părăsit teritoriul țării. Doi dintre autori posedă antecedente penale”, a transmis prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

se face lumină în cazul uciderii lui adrian kreiner. descoperirea făcută de procurori
Autorii crimei

Complicele din Timiș, reținut 

Procurorul criminalist a dispus reținerea bărbatului în vârstă de 44 de ani, din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, care i-a găzduit pe criminali și i-a ajutat să scape de poliție. „Față de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea infractorului, constând în aceea că ar fi ajutat autorii crimei cu găzduire și transport, contribuind și la plecarea din țară a unuia dintre autori. La locuința acestuia și la sediul firmei sale s-au efectuat percheziții domiciliare”, a adăugat procurorul Ruginosu. (Vezi aici cine e suspectul din Timiș )

VEZI AICI IMAGINI DE LA PERCHEZIȚII

se face lumină în cazul uciderii lui adrian kreiner. descoperirea făcută de procurori
Complicele din Timiș/Sursa: Facebook-Profil Public

Mobilul crimei: jaf

Anchetatorii au transmis că, până la acest moment, din probele administrate, se conturează ideea că motivul pătrunderii în locuința victimei a fost jaful. Indivizii nu au intrat în vila de pe Moldoveanu cu scopul de a-l omorî pe Kreiner, ci ca să îi fure bunurile. Dar, pentru a fi siguri că vor reuși să plece cu buzunarele pline, tâlharii a supravegheat casa începând din noaptea de 4 spre 5 noiembrie, dintr-un imobil învecinat și locuit. „Pe una din probele prelevate cu ocazia cercetării la fața locului din acel imobil a fost identificat profilul ADN al unuia dintre autori”, a transmis prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu. 

se face lumină în cazul uciderii lui adrian kreiner. descoperirea făcută de procurori

Procurorul criminalist care se ocupă de cazul Kreiner beneficiază de sprijinul unei echipe constituite din lucrărilor de poliție de la IPJ Sibiu – Serviciul Investigații Criminale, precum și din cadrul altor inspectorate județene de poliție din țară, dar și din cadrul Direcției de Investigații Criminale a IGPR, cu suportul Direcției Operațiuni Speciale. 

Ultima oră

Comentariul meu