bărbatul care i-a ajutat pe ucigașii lui adrian kreiner să scape de poliție. ilie a fost condamnat pentru furt în america 

Bărbatul din județul Timiș, bănuit că i-ar fi ajutat pe ucigașii lui Adrian Kreiner să scape de anchetatori, se află în custodia poliției. 

Ilie S., bărbatul din județul Timiș care a a fost adus la Sibiu, miercuri după-amiaza, pentru a fi audiat, este cel care i-ar fi ajutat pe ucigașii lui Kreiner să scape de poliție. În cursul serii de miercuri, individul a fost dus înapoi în Dumbrăvița, lângă Timișoara, acolo unde investigatorii i-au percheziționat apartamentul. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA PERCHEZIȚII

Timișeanul este bănuit că i-ar fi găzduit pe atacatorii lui Kreiner, imediat după jaful de la Sibiu, și că le-ar fi asigurat transport pentru a putea, ulterior, să părăsească țara. „S-a făcut percheziție în Dumbrăvița, județul Timiș, aseară și în cursul nopții, la domiciliul unui bărbat care acum se află în custodia poliției. Este suspectat ca a ajutat autorii cu găzduire si transport”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

bărbatul care i-a ajutat pe ucigașii lui adrian kreiner să scape de poliție. ilie a fost condamnat pentru furt în america 

Cei trei atacatori au fost identificați de oamenii legii. Cu toții sunt din județul Dolj și există indicii că ar fi reușit să părăsească țara. (DETALII AICI)

Cine este complicele ucigașilor din Sibiu

Bărbatul care i-a ajutat pe ucigașii lui Kreiner are 44 de ani și se pare că nu este tocmai ușă de biserică. A săvârșit o serie de infracțiuni în trecut. În anul 2017, Ilie S. a fost condamnat la patru ani de închisoare, în Statele Unite ale Americii, pentru că, împreună cu alți complici, a furat bani din bancomate și a copiat informațiile conturilor clienților. Bărbatul și-a recunoscut vina pe atunci, spunând că faptele au fost comise în 2015, potrivit justice.gov. 

bărbatul care i-a ajutat pe ucigașii lui adrian kreiner să scape de poliție. ilie a fost condamnat pentru furt în america 
Sursa: Facebook/Profil Public

Individul este acuzat de complicitate în cazul crimei lui Kreiner, el fiind omul care ar fi trebuit să vândă ceasurile de lux furate din vila de pe Moldoveanu. Se pare că cei trei doljeni și bărbatul din Timiș ar fi acționat asemănător și în străinătate, unde monitorizau oameni de afaceri, îi jefuiau și apoi dispăreau, scrie Digi24. În Sibiu însă, lucrurile au stat diferit, deoarece Adrian Kreiner a decedat în urma loviturilor primite. 

VEZI ȘI: Filmare cu atacatorii după jaful în stil mafiot

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale mamei iubitei lui Adrian Kreiner, bărbatul ucis de hoți la Sibiu: „Părerea mea e că au acționat la comandă”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ilie Sitariu. Mare hot de anvelope pe metodă sorineasca de la Radburg și care nu și-a plătit nici cablul la RDS. Căutați pe portal.just.ro