victorie importantă pentru cisnădie la zalău. secundul nițu: ”vom face transferuri în iarnă” (video)

Măgura Cisnădie a câștigat miercuri, în deplasare, 28-27 cu HC Zalău, în meci din etapa a 11-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Într-un duel important pentru subsolul clasamentului, Măgura a început bine la Zalău și a condus cu 7-2 în minutul 13. Treptat, Zalăul a echilibrat jocul, iar la pauză scorul era 14-15.

În partea secundă, jocul a fost foarte strâns, ambele echipe mergând cap la cap până spre final. Zalăul a avut la un moment dat trei goluri avans, 25-22 în minutul 45, însă Cisnădia a întors rapid rezultatul, marcând patru goluri consecutive. Cu câteva secunde înainte de final, Măgura a înscris golul victoriei prin M. Neagu și s-a impus cu 28-27. Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost însă turcoaica Iskit Caliskan de la Măgura, care a reușit 10 goluri. De la echipa sibiană a lipsit cea mai în formă jucătoare din ultima ultima, Elena Roșu, care este accidentată.

Secundul Bogdan Nițu a venit la flash-interviurile de după meci și a anunțat că echipa va fi întărită în iarnă. ”Suntem foarte bucuroși, mai ales că am câștigat pe un teren greu, la Zalău. Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai multe meciuri, să facem cât mai multe puncte și să ajungem cât mai sus în clasament. Este un campionat foarte greu, echipele sunt foarte apropiate ca valoare. Fiecare echipă țintește cât mai sus, ne dorim să ajungem din nou în cupele europene. Cu siguranță vom face transferuri și în iarnă” a spus secundul de la Măgura Cisnădie, Bogdan Nițu.

După succesul de la Zalău, Măgura stă fără griji în zona de la mijlocul clasamentului. A urcat pe locul 7, cu 14 puncte din 11 jocuri și are o iarnă liniștită. Liga Națională de handbal s-a întrerupt pe o perioadă de două luni, urmând a se relua în ianuarie 2024.

victorie importantă pentru cisnădie la zalău. secundul nițu: ”vom face transferuri în iarnă” (video)

Ultima oră

Comentariul meu