bărbat reținut de poliție în timiș. are legătură cu cazul uciderii sibianului adrian kreiner
Adrian Kreiner/Sursa: Facebook

Anchetatorii care se ocupă de dosarul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au reținut un bărbat din Timiș. Bărbatul va fi adus miercuri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În această dimineaţă, acesta a fost ridicat de poliţiştii timişeni şi predat colegilor din Sibiu, transferul efectuându-se la Coşeviţa, lângă Lugoj, potrivit sursadevest.ro.

Bărbatul este bănuit că i-ar fi găzduit, pentru scurtă vreme, pe cei trei cetăţeni străini care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, în propria locuinţă.

Unul dintre suspecţi a fost deja identificat cu ajutorul ADN-ului pe care anchetatorii l-au prelevat din casa lui Adrian Kreiner. Acesta ar fi un apropiat al bărbatului din Dumbrăviţa care, în această dimineaţă a fost ridicat din Timişoara, de la o altă adresă decât cea de domiciliu.

Citește și: Percheziții în presupusa ascunzătoare a ucigașilor lui Adrian Kreiner. Locatar: „Stăteau aici de câteva luni” (video)

El urmează să fie audiat de anchetatotii din Sibiu, iar surse judiciare spun că este o chestiune de timp până când vor fi identificaţi şi ceilalţi doi suspecţi. Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă, în urmă cu o săptămână.

Trei indivizi, cu feţele acoperite au intrat peste el în locuinţă, l-au bătut cu bestialitate şi l-au sufocat cu o pernă. Apoi, au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri valoroase, apoi au plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei.

Vezi și: Cazul Adrian Kreiner: Ancheta scoate la iveală o surpriză de proporții. Cercul suspecților, lărgit în jurul anturajului omului de afaceri

Ultima oră

Comentariul meu