Protest în fața sediului DSP Sibiu. Angajații cer mărirea salariilor (foto)

Protestul de la Casa de Asigurări din Sibiu a luat sfârșit marți, 14 noiembrie, după ce a fost votat proiectul de lege care permite majorarea salariilor lor. În schimb, astăzi la Sibiu a început un nou protest, de data aceasta la Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

Update

Mai mulți angajați de la DSP au ieșit în stradă deoarece se simt neîndreptățiți în contextul în care doar cei de la Casa de Asigurări de Sănătate vor beneficia de mărirea salariilor. Citește și: Protest pe o perioadă nedeterminată la DSP Sibiu. Angajații au întrerupt lucrul: „Vrem salarii corecte” (foto, video)

Știre inițială

Angajații Direcției de Sănătate Publică Sibiu (DSP) protestează miercuri, în fața instituției deoarece spre deosebire de personalul de la CAS, lor nu li s-au mărit salariile. „Este un protest spontan și este legat de tratamentul diferențiat față de colegii de la Casa de Asigurări. Noi suntem în aceeași situație din punct de vedere salarial, la fel ca dânșii”, a spus directorul DSP, Horațiu Cojocaru.

„Va informăm că în acest moment, în fața sediului DSP se desfășoară un protest spontan legat de nemulțumirile angajaților față de nivelul salarial și discriminarea DSP-urilor în raport cu alte instituții de sănătate publica. Protestul se va desfășura zilnic timp de 2 ore, între 9.00 și 11.00, cu posibilitatea sistării întregii activități, în cazul în care doleanțele angajaților nu vor fi rezolvate”, transmite purtătoarea de cuvânt a DSP Sbiu, Simona Berariu.

Citește și: S-a terminat protestul de la CAS Sibiu. Angajații au primit măririle salariale cerute

Ultima oră

Comentariul meu