trasee deviate timp de două zile pentru autobuzele tursib care circulă pe strada rusciorului
foto: arhivă

Circulația pe strada Rusciorului din Sibiu va fi închisă pe timpul nopții, în perioada 16-17 noiembrie, pentru lucrări de reparații. În acest interval, autobuzele de pe traseele 1, 2, 8, 16, 18, 115 și 117 vor circula deviat.

În sensul de mers spre Hornbach, autobuzele de pe traseul 1 vor circula pe Calea Dumbravii, șos. Alba Iulia, str. Malului, pod Piața Cibin, str. Reconstrucției și str. Lungă.

În sensul de mers spre Piața Cibin, autobuzele de pe traseul 2 vor circula pe str. Abatorului, str. Tg. Fânului.

În sensul de mers spre Zăvoi, autobuzele de pe traseul 8 vor circula pe Calea Gușteriței, b-dul Coposu, str. Andrei Șaguna, șos. Alba Iulia.

În sensul de mers spre Cartierul Tineretului, autobuzele de pe traseul 16 vor circula pe str. Malului, pod Piața Cibin, str. Reconstrucției și str. Lungă.

În sensul de mers spre Gară, autobuzele de pe traseul 18 vor circula pe str. Reconstrucției, str. Lungă, str. Râului, pod Piața Cibin, str. Cibinului și str. Tg. Fânului.

În sensul de mers spre Cartierul Tineretului, autobuzele de pe traseul 18 vor circula pe str. Constituției, b-dul Coposu, str. Andrei Șaguna, șos. Alba Iulia, str. Tursimului, str. Ion Neculce, str. Malului, pod Piața Cibin și str. Reconstrucției.

În sensul de mers spre Marquardt, autobuzele de pe traseul 115 vor circula pe Calea Gușteriței, b-dul Coposu, str. Andrei Șaguna, șos. Alba Iulia, str. Tursimului, str. Ion Neculce, str. Malului, pod Piața Cibin și str. Râului.

În sensul de mers spre Obor, autobuzele de pe traseul 117 vor circula pe șos. Alba Iulia, str. Malului, pod Piața Cibin, str. Reconstrucției, str. Lungă și Cartierul Tineretului.

Ultima oră

Comentariul meu