târgul de crăciun din sibiu se deschide vineri. are o extensie în curtea palatului brukenthal

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va avea loc în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în Piața Mare și în curtea Palatului Brukenthal.

Organizatorii au pregătit un mix variat de produse pentru a satisface toate gusturile și preferințele vizitatorilor. De la cadouri autentice, la mâncăruri și băuturi tradiționale, până la spectacole și activități pentru copii, târgul va oferi o experiență completă, de neuitat.

Expozanții au fost încurajați să caute soluții de aprovizionare sustenabile și accesibile. De asemenea, organizatorii au pus la dispoziția acestora informații colectate de la vizitatorii și expozanții edițiilor anterioare, pentru a le ajuta să ofere produse la diferite nivele de preț.

Extinderea Târgului în curtea Palatului Brukenthal

Pentru a oferi o experiență mai variată vizitatorilor, târgul se extinde în curtea Palatului Brukenthal. Această nouă locație va oferi un spațiu liniștit și relaxant, perfect pentru momentele de relaxare sau pentru a celebra sărbătorile de iarnă.

Muzică live în fiecare seară

Pe scena din curtea Palatului Brukenthal vor urca, în fiecare seară, artiști din diverse genuri muzicale, de la jazz la electro funk.

târgul de crăciun din sibiu se deschide vineri. are o extensie în curtea palatului brukenthal

Ultima oră

Comentariul meu