selecționerul naționalei u 20 înaintea meciului cu germania: ”sperăm să ne poarte noroc sibiul”

Naționala U20 a României va juca cu reprezentativa similară a Germaniei pe Stadionul Municipal din Sibiu, meciul fiind programat vineri, 17 noiembrie, de la ora 18:00.

România U 20 ocupă locul 4 în clasamentul Elite League, după 4 meciuri disputate. „Tricolorii” au câștigat cu Cehia (2-0) și Anglia (2-0) și au pierdut cu Portugalia (1-2) și Norvegia (0-5). România U 20 este în cantonamnet la Sibiu și se antrenează pe Stadionul ”Măgura”, iar de marți este în efectiv complet.

Selecționerul naționalei U 20, Costin Curelea speră ca noua arenă din Sibiu să poarte noroc elevilor săi, așa cum a fost și la ultimul meci internațional disputat pe ”Municipal”, când naționala U 21 a învins Finlanda în ultimul minut al prelungirilor.

”Ne așteptăm la un public numeros, care să ne susțină, de fiecare dată a fost așa, și la Târgoviște a venit foarte multă lume. Ne așteptăm ca și la Sibiu să vină lumea, sperăm să ne poarte și noroc stadionul, cum a a reușit la naționala U 21 să câștige, chiar dacă în ultimul minut. Sper să le placă și jucătorilor atmosfera, să îi facă să se simtă fotbaliști” a declarat Costin Curelea pentru siteul oficial al Federației Române de Fotbal.

selecționerul naționalei u 20 înaintea meciului cu germania: ”sperăm să ne poarte noroc sibiul”

Tehnicianul se așteaptă la un joc foarte dificil, mai ales că Germania U 20 are un stil aparte și atacă direct poarta adversă. ”Nemții ajung cu mare ușurință la poartă, nu așteaptă și nu pasează lateral, tot timpul  joacă spre poartă și astfel își creează multe situații de a marca. Încercăm să organizăm cât mai bine defensiv echipa și să le arăt la video toate mișcările adversarilor și să se adapteze la fiecare situație. Probabil ritmul va fi foarte susținut și în minutul 60 va trebui să facem schimbări” a mai spus Costin Curelea.

Biletele pentru meciul U 20 România – Germania sunt disponibile pe siteul Federației Române de Fotbal, accesând următorul link: https://bilete.frf.ro/bilete/nationala-u20/friendly-match-lot-20-romania-vs-germania-17-nov-2023/

Prețul unui bilet este de 10 lei. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu