S-a terminat protestul de la CAS Sibiu. Angajații au primit măririle salariale cerute

Protestul de la Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu a luat sfârșit marți, 13 noiembrie. Angajații și membri ai sindicatului au renunțat la protest după ce s-a votat proiectul de lege care permite majorarea salariilor lor.

Protestul de la Casa de Asigurări de Sănătate din Sibiu, care a început în urmă cu aproape două săptămâni, a luat sfârșit marți. Instituția va reveni la programul normal. Angajații CAS au pus stop protestului în contextul în care proiectul de lege care prevede creşteri salariale pentru angajaţii Caselor de Asigurări de Sănătate a fost adoptat, marţi, de Camera Deputaţilor.

Începând deBlocul Național Sindical a anunțat pe pagina de facebook „victoria”. „Blocul Național Sindical, în numele tuturor angajaților CNAS – Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, membri ai Federației Sindicatelor din Casele de Asigurări de Sănătate, mulțumește Coaliției de guvernare pentru adoptarea proiectului de lege care mărește drepturile salariale ale angajaților CNAS”, se arată în postare.

Sute de angajați ai Casa de Asigurări de Sănătate erau pregătiți să protesteze în fața Guvernului și a Ministerului Sănătății, însă odată cu adoptarea proiectului de lege, aceștia au renunțat.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu