remat auto sibiu partener în programele rabla clasic, rabla plus și rabla local

Sibienii care s-au înscris în Programul Rabla LOCAL, după parcurgerea tuturor etapelor prevăzute de lege (înscriere pe www.afm.ro, depunere dosar la Primăria Sibiu, semnare contract de finanțare între Primăria Sibiu și proprietarul rablei) se pot adresa echipei REMAT AUTO (Stoica Ioan Service Auto II) în vederea predării spre casare a rablei și obținerea documentației specifice, constând în: Certificat de Distrugere 2 exemplare, în original, dosar radiere.

Pentru persoanele care nu doresc să se deplaseze în vederea radierii, Remat Auto le oferă posibilitatea radierii online.

Remat Auto Sibiu este principalul centru de colectare al vehiculelor scoase din uz, în cadrul programelor Rabla Clasic, Rabla Plus și RABLA LOCAL, situat pe Str. Ștefan cel Mare, Nr, 192, ieșirea spre Daia (în aceeași incintă cu Expres Autoservice).

Remat Auto Sibiu pune la dispoziția clienților în mod GRATUIT:

–     Transportul rablei pe platformă și întocmirea dosarului de radiere.

Pentru contact direct, apelați numărul de telefon 0744.88.99.44, pe e-mail rematauto@yahoo.com sau rematautosibiu.ro

Precizăm faptul că sibienii își pot preda rablele doar după semnarea Contractului de Finanțare, între Primăria Sibiu și deținătorul rablei, lucru pentru care vor fi anunțați și programați de către Primăria Sibiu.

Remat Auto Sibiu – Mai mult decât casare, este un nou început!

Ultima oră

Comentariul meu