călătorie de coșmar pentru o austriacă sosită la sibiu. autocar întârziat, loc rezervat ocupat și fără toaletă
foto Leserreporter/ iStock / Heute-Montage

O femeie de 31 de ani din Austria Superioară a avut parte de o călătorie cu autocarul de coșmar din Austria în România. Elena D. a plecat miercuri, 8 noiembrie, din Linz, cu destinația Sibiu.

Autocarul ar fi trebuit să plece la ora 23:30, dar a întârziat cu peste două ore, din cauza unui blocaj de trafic. Elena a fost nevoită să aștepte înfrigurată în stația de autobuz, unde temperatura era de doar 4 grade Celsius, scrie ziarul Libertatea.

Când autocarul a ajuns în sfârșit, Elena a fost întâmpinată de o surpriză neplăcută. Locul ei rezervat, în față, era ocupat de altcineva. Șoferul i-a spus că trebuie să se așeze altundeva, deși aceasta plătise suplimentar pentru rezervarea locului.

Elena a fost nevoită să se așeze într-un alt loc, mai în spate, unde a fost nevoită să stea pe scaunul din dreapta, pentru că cel din stânga era ocupat de o altă persoană.

În timpul călătoriei, care a durat 15 ore, autocarul s-a oprit de două ori, dar nu existau toalete la bord. Elena a fost nevoită să aștepte până la următoarea oprire pentru a-și face nevoile.

La finalul călătoriei, Elena a cerut companiei de transport rambursarea banilor, dar i s-a refuzat, pe motiv că întârzierea nu a fost mai mare de 120 de minute. I s-au rambursat doar 2,99 de euro, pentru rezervarea locului.

Compania de transport a explicat că întârzierea a fost cauzată de blocajul de trafic și că șoferul a fost instruit să se asigure că locurile rezervate rămân libere pentru pasagerii respectivi.

Elena D. este nemulțumită de răspunsul companiei și spune că va lua în considerare să depună o plângere la autorități.

Ultima oră

Comentariul meu