18 ani de la întronizare în scaunul arhiepiscopal al sibiului (foto)

Luni, 13 noiembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a sărbătorit împlinirea a 18 ani de la întronizare în scaunul arhiepiscopal al Sibiului.

Soborul slujitor a fost condus de părintele vicar-administrativ al Arhiepiscopiei Sibiului, arhimandritul Ioachim Tomoiagă, alături de care s-au aflat cadre didactice de la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna”, membri ai permanenței Consiliului eparhial, protopopi, diaconi și alți slujitori ai sfintelor altare. Răspunsurile liturgice au fost oferite de studenții Facultății de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu.

18 ani de la întronizare în scaunul arhiepiscopal al sibiului (foto)

În cadrul slujbei, părintele Arhid. Prof. Univ. Dr. Ioan I. Ică jr a rostit un laudatio în care a evocat cei 55 de ani de preoție, 27 de ani de arhierie și 18 ani de păstorire în scaunul mitropolitan de la Sibiu ai Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu.

În cuvântul său de mulțumire, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu a vorbit despre însemnătatea celor 18 ani petrecuți în scaunul mitropolitan de la Sibiu.

La final, cei prezenți i-au oferit Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu flori și l-au felicitat personal pentru împlinirea a 18 ani de păstorire a Mitropoliei Ardealului.

18 ani de la întronizare în scaunul arhiepiscopal al sibiului (foto)

Ultima oră

Comentariul meu