șoferi prinși băuți la volan pe șoselele din sibiu
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au oprit pentru control, în weekend, zeci de șoferi, iar mulți dintre ei au fost depistați băuți la volan. 

Spre exemplu, în 11 noiembrie, în jurul orei 01:45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Gura Râului de către un sibian în vârstă de 45 de ani. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, în jurul orei 02:00, în Șelimbăr, polițiștii au oprit un autoturism condus pe strada C I Nottara de către un localnic în vârstă de 55 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

A doua zi, în 12 noiembrie, în jurul orei 20:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Rahova de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Avrig. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Și în 13 noiembrie, în jurul orei 01:00, în localitatea Ighișu Nou, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din primele cercetări efectuate a rezultat că autoturismul în cauză este neînmatriculat.

De asemenea, în 11 noiembrie, în jurul orei 23:45, în localitatea Mălâncrav, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 35 de ani, din verificările efectuate rezultând că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Toți șoferii s-au ales cu dosare penale.

Ultima oră

Comentariul meu