protest luni seara la sibiu, organizat de partidul dianei șoșoacă. au venit doar şapte oameni (exclusiv video)

Primul protest al partidului Dianei Şoşoacă de la Sibiu a început luni seara, în Piaţa Mare, lângă Târgul de Crăciun. Liderul filialei judeţene, Ciprian Geapana, împreună cu alţi câţiva membri din filiala locală a S.O.S. au cerut demisia Guvernului Ciolacu şi încetarea măsurilor de austeritate. 

Liderul SOS Sibiu: „Este un protest cu trimitere directă la măsurile de austeritate impuse de Guvernul Ciolacu”

„Este un protest organizat de un partid anti-sistem, partidul SOS România, și este cu trimitere directă la măsurile de austeritate impuse prin Ordonanța de Urgență de către Guvernul Ciolacu. Ştim bine că, de câteva zile, de când SOS România este în stradă, deja Guvernul Ciolacu a dat un pas înapoi, respectiv s-a abrogat Ordinul A.N.S.V.S.A. prin care se interzicea tăierea porcului în stil tradițional românesc, acum  au lăsat-o ca măsură doar de Crăciun și în perioada scurtă de iarnă, avem voie să facem acest lucru. Noi nu suntem de acord cu asta. Noi iubim traditiile, noi vrem agricultura de subzistență a țăranului român, a gospodăriilor autentice românești să fie păstrate așa cum a fost dintodeauna”, a declarat luni, pentru Ora de Sibiu, liderul SOS Sibiu, Ciprian Geapana.

Geapana mai doreşte ca Guvernul să nu limiteze numărul banilor în numerar, pentru că, „odată numerarul retras dintr-o țară, este primul pas către sclavie.”

„Evaziunea fiscală să o caute domnul Ciolacu în Portul Constanța, de unde intră toate drogurile în România, de unde se întâmplă toate nenorocirile care aduc banii negri în politica românească și practic țin economia subterană undeva la un procent la peste 80 %”, a mai spus liderul al SOS Sibiu.

Sibienii aşteptaţi la protestul SOS

„Protestul este declarat de SOS Sibiu, dar la protestul nostru, așa cum rezultă și din live urile pe care le facem de când suntem aici, atât pe pagina oficială a partidului Partidul SOS filiala Sibiu, tot pot și sunt invitați. Evident, pot să participe toți sibienii, pentru că toți suntem afectați de aceste măsuri în egală măsură”, a arătat Ciprian Geapana.

Protestele SOS continută până în 4 ianuarie 2024 la Sibiu

„Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat și avizat favorabil cererea formulată de o persoană juridică –   Partidul S.O.S. România pentru organizarea unei acțiuni de protest în perioada 13 – 16.11.2023 în Piața Mare (zona magazinului Orange) și în perioada 17.11.2023 – 04.01.2024, pe str. N. Bălcescu (zona fântânii), între orele 17:00 – 19:00”, potrivit Primăriei Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu