o nouă operație pentru dragoș iancu. jucătorul grav accidentat a anunțat când revine la fc hermannstadt
Jucătorul lui FC Hermannstadt, Dragoș Iancu (21 ani) a suferit o nouă intervenție chirurgicală, la două luni de la accidentarea horror din jocul cu Petrolul Ploiești.
Dragoș Iancu tocmai a ieșit luni dintr-o nouă intervenție chirurgicală la Clinica Monza din București, prin care i-au fost extrase cele două șuruburi montate la operația din luna septembrie.
„Sunt bine! Chiar foarte bine! Am scăpat de șuruburi și acum intru într-o nouă etapă a recuperării. Sunt optimist în privința asta! Dacă totul merge cum trebuie, am de gând să fac parte din lotul FCH în cantonamentul din pauza de iarnă” a declarat Dragoș pentru siteul oficial al clubului, imediat după operație.
Dragoș Iancu a fost operat în luna septembrie de fractură deschisă de peroneu și cu ruptură de ligamente la gleznă la Spitalul Monza din București.
Jucătorul efectuează recuperarea la kinetoterapeutul de la FCSB, Ovdiu Kurti. Jucătorul care i-a provocat accidentarea, Valentin Țicu a fost suspendat 16 etape și a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei. Deja Valentin Țicu a stat pe tușă 8 meciuri, iar căpitanul Petrolului mai are încă atâtea runde de ispășit, dacă Comisia de Apel  nu va schimba decizia Comisiei de Disciplină. 
o nouă operație pentru dragoș iancu. jucătorul grav accidentat a anunțat când revine la fc hermannstadt

 

Ultima oră

Comentariul meu