lucrările la noul ambulatoriu al spitalului de psihiatrie, mai scumpe cu peste 1 milion de lei
Sursa foto: Facebook/ Consiliul Judetean Sibiu

Din cauza scumpirilor materialelor de construcții, și nu numai, lucrările de la Spitalul de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda din Sibiu costă mai mult. Astfel, se urmărește actualizarea indicatorilor economici.

În ședință extraordinară a Consiliului Județean Sibiu va fi votat proiectul de hotărâre „Investiții în infrastructura existentă a Spitalului de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda din Sibiu în vederea relocării ambulatoriului de specialitate adulți”, care prevede actualizarea indicatorilor economici. Astfel, în raportul de specialitate se arată că noua valoare totală a investiției va fi de peste 10 milioane de lei fără TVA.

„Întrucât cele expuse mai sus sunt necesare și oportune, propunem spre analiză și aprobare
proiectul de hotărâre privind aprobarea devizului general și a indicatorilor economici, actualizați, la terminarea lucrărilor, ai obiectivului de investiții „Investiții în infrastructura existentă a Spitalului de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda din Sibiu în vederea relocării ambulatoriului de specialitate adulți”, se arată în raportul de specialitate.

În cadrul viitorului Ambulatoriu vor funcționa cabinete medicale pentru specialitățile psihiatrie, neurologie, endocrinologie și interne, cinci cabinete pentru psihologie și imagistică, un laborator de analize cu două camere de recoltare, trei săli de tratament, două vestiare pentru personal, o sală de ședință, trei săli de așteptare (câte una pe fiecare nivel), două oficii de registratură și un lift pentru transport persoane.

 

Ultima oră

Comentariul meu