Finul lui Klaus Iohannis, amendat pentru parcare neregulamentară. A contestat amenda în instanță
foto Marius Vecerdea / Facebook

Finul președintelui Klaus Iohannis, Marius Vecerdea, a fost amendat în acest an de către Poliție Sibiu, iar el a contestat în instanța procesul verbal.

Marius Vecerdea este finul cuplului Klaus și Carmen Iohannis, afaceristul fiind prieten cu familia prezidențială de mai bine de 15 ani, din perioada în care Iohannis era primar al Sibiului. La un moment dat, Marius Vecerdea s-a stabilit cu soția sa, Zuzana, în SUA, iar familia Iohannis a petrecut o vacanță la casa din Florida a familiei Vecerdea.

În 2020, Marius Vercerdea a candidat ca independent, fără succes, la alegerile parlamentare. Pe 18 aprilie 2023, finul lui Klaus Iohannis a dat în judecată Consiliul local al municipiului Sibiu-Serviciul public de Poliție locală al municipiului Sibiu, din cauza unei amenzi pe care a încasat-o pe 23 martie 2023, pentru că ar fi parcat mașina pe un loc neregulamentar, conform datelor consultate de FANATIK.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sibiu. Prin plângerea contravențională înregistrată, Marius Vecerdea a solicitat instanţei, în contradictoriu cu Serviciul public de Poliție Locală al Municipiului Sibiu, anularea procesului-verbal, exonerarea de la plata amenzii și restituirea sumei de 290 lei achitată de acesta, exonerarea de la plata taxei de ridicare și restituirea sumei achitate și, în subsidiar, înlocuirea sancțiunii amenzii cu sancțiunea avertismentului cu consecința exonerării de la plata sumelor achitate.

Ultima oră

Comentariul meu