elevii de la şcoala specială vor învăţa într-un nou sediu. copiii de la şcoala populară se vor muta pe strada filarmonicii

Elevii Centrului Şcolar de Educaţie Inclusivă nr. 1 se vor muta din primăvară într-un sediu nou, în cadrul Spitalului de Psihiatrie, iar în clădirea de pe strada Filarmonicii vor fi mutaţi copiii de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, a anunţat luni, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean.

“În primăvara anului viitor estimăm că se vor muta copiii în vacanța de primăvară și acea școală va deservi nu doar copiii internați la psihiatrie, la Spitalul de Psihiatrie, ci și copiii care actualmente în. Pe școala specială de pe strada Filarmonicii”, a spus Daniela Cîmpean, într-o conferinţă de presă.

Daniela Cîmpean a anunţat că clevii şi profesorii de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii vor beneficia de un spaţiu mult mai potrivit, cel de pe strada Filarmonicii, după ce această clădire va fi reabilitată.

“Vom face analiza până la final, ca în acel an acea clădire, după ce o reabilităm, să și găsească casa, Școala Populară de Arte și Meserii”, a spus Daniela Cîmpean.

În prezent, elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Sibiu învaţă în mai multe spaţii, nu doar ale Şcolii. Criza de spaţii este cunoscută de mai mult timp, însă până acum nu s-au găsit soluţii. Clădirea actuală a şcolii este prea mică, pentru câţi cursanţi are.

Ultima oră

Comentariul meu