criminalii lui adrian kreiner nu au fost găsiți. procuror: „avem un cerc de suspecți”

A trecut o săptămână de la jaful în stil mafiot în vila lui Adrian Kreiner de pe strada Moldoveanu din Sibiu, iar cei care i-au luat viața nu au fost găsiți. Anchetatorii au însă un cerc de suspecți. 

Anchetatorii au format un cerc de suspecți în cazul crimei de pe strada Moldoveanu. Cercetările pentru prinderea celor trei atacatori care l-au ucis pe Adrian Kreiner continuă. Până la această oră, ei nu au fost prinși de oamenii legii. 

„Autorii nu au fost găsiți, însă avem un cerc de suspecți”, a precizat prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Anchetatorii nu pot oferi la acest moment informații suplimentare din anchetă. 

Filmare cu tâlharii care l-au omorât pe Adrian Kreiner

A trecut o săptămână de la jaful în stil mafiot care a băgat spaima în comunitatea sibiană. Adrian Kreiner a fost omorât în bătaie, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, chiar în vila lui de pe strada Moldoveanu din Sibiu. Trei indivizi, care l-ar fi urmărit zile întregi dintr-o casă părăsită aflată în apropiere, au intrat în locuință, l-au bătut minute în șir, l-au legat de mâini și de picioare, și l-au acoperit cu un covor. Au plecat de la locul faptei cu ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro, nu înainte să o amenințe cu pistolul la tâmplă pe fiica omului de afaceri. 

VEZI AICI FILMAREA CU ATACATORII, IMEDIAT DUPĂ JAF

criminalii lui adrian kreiner nu au fost găsiți. procuror: „avem un cerc de suspecți”

Anchetatorii au verificat în ultimele zile camerele de supraveghere ale municipalității și au cerut inclusiv imaginile de pe camerele personale ale sibienilor care locuiesc pe străzile apropiate. Așa au descoperit o parte din traseul pe care l-au urmat tâlharii. Se pare că, imediat după jaf, cei trei atacatori, care aveau fețele acoperite cu cagule, au luat-o la pas pe străzile Sibiului. Nu s-au despărțit, ci au continuat să se îndepărteze de vila de pe Moldoveanu. Au fost surprinși traversând strada și îndreptându-se spre bulevardul Vasile Milea. O cameră i-a surprins, la nici jumătate de oră de la eveniment, mergând prin Vasile Aaron, pe strada Negoveanu. Mergeau în șir indian și păreau calmi, fără să se grăbească. 

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale mamei iubitei lui Adrian Kreiner, bărbatul ucis de hoți la Sibiu: „Părerea mea e că au acționat la comandă”

Ultima oră

Comentariul meu