cazul adrian kreiner: ancheta scoate la iveală o surpriză de proporții. cercul suspecților, lărgit în jurul anturajului omului de afaceri

Adrian Kreiner a fost omorât în urma unui jaf în stil mafiot în vila lui de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. A trecut o săptămână de la tragicul eveniment, iar anchetatorii, deși rezervați în declarații, au reușit să contureze un cerc de suspecți. Ancheta ar putea scoate la iveală o surpriză de proporții. 

Omul de afaceri Adrian Kreiner a murit marți seară pe secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean din Sibiu. Bărbatul a fost bătut cu bestialitate, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, de trei indivizi care au pătruns prin efracție în vila lui de pe strada Moldoveanu. Atacatorii, despre care a fost luată în calcul ipoteza că ar fi venit la furat, l-au torturat minute în șir, l-au legat de mâini și de picioare, apoi l-au acoperit cu un covor. Aproximativ 40 de minute au stat în casă, timp în care au amenințat-o cu un pistol și pe fiica omului de afaceri. În tot acest timp, cea de-a treia persoană care se afla în locuință, concubina lui Kreiner, se ascundea într-o cameră de la etaj. 

cazul adrian kreiner: ancheta scoate la iveală o surpriză de proporții. cercul suspecților, lărgit în jurul anturajului omului de afaceri

Citește și: Adrian Kreiner, condus pe ultimul drum 

Anchetatorii au verificat în ultimele zile camerele de supraveghere ale municipalității și au cerut inclusiv imaginile de pe camerele personale ale sibienilor care locuiesc pe străzile apropiate. Așa au reconfigurat o parte din traseul pe care l-au urmat tâlharii. Se pare că, imediat după jaf, cei trei atacatori, care aveau fețele acoperite cu cagule, au luat-o la pas pe străzile Sibiului. Nu s-au despărțit, ci au continuat să se îndepărteze de vila de pe Moldoveanu împreună. Au fost surprinși traversând strada și îndreptându-se spre bulevardul Vasile Milea. Din balconul unui bloc, o cameră i-a surprins, la nici jumătate de oră de la eveniment, mergând prin Vasile Aaron, pe strada Negoveanu. Își urmau traseul în șir indian și păreau calmi, fără să se grăbească. 

VEZI ȘI: Filmare cu atacatorii după jaful în stil mafiot

Investigatorii au mai descoperit și că, în ziua jafului, cei trei indivizi s-au perindat în zona mall-ului din Șelimbăr, dar și că, vreme de câteva zile, l-ar fi urmărit pe omul de afaceri dintr-o casă părăsită aflată vizavi de vila de pe Moldoveanu. 

Mai aproape de aflarea adevărului 

Oamenii legii sunt acum din ce în ce mai aproape de adevăr. Surse judiciare au declarat, pentru Ora de Sibiu, că anchetatorii au reușit să formeze un cerc de suspecți și au lărgit cercetările inclusiv în jurul anturajului lui Adrian Kreiner. Se pare că, în curând, ancheta va scoate la iveală o surpriză de proporții. 

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale mamei iubitei lui Adrian Kreiner, bărbatul ucis de hoți la Sibiu: „Părerea mea e că au acționat la comandă”

Ultima oră

Comentariul meu