filmare cu tâlharii care l-au omorât pe adrian kreiner. după crimă, s-au plimbat pe străzi în vasile aaron (video)

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost omorât în bătaie de trei indivizi care au intrat la furat în vila lui de pe strada Moldoveanu. La aproape o săptămână distanță de la teribilul eveniment, criminalii sunt în continuare în libertate, fiind căutați de polițiști. Au apărut însă imagini cu cei trei atacatori din acea noapte care ar putea schimba cursul anchetei. 

A trecut aproape o săptămână de la jaful în stil mafiot care a băgat spaima în comunitatea sibiană. Adrian Kreiner a fost omorât în bătaie, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, chiar în vila lui de pe strada Moldoveanu din Sibiu. Trei indivizi, care l-ar fi urmărit zile întregi dintr-o casă părăsită aflată în apropiere, au intrat în locuință, l-au bătut minute în șir, l-au legat de mâini și de picioare, și l-au acoperit cu un covor. Au plecat de la locul faptei cu ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro, nu înainte să o amenințe cu pistolul la tâmplă pe fiica omului de afaceri. 

La scurt timp după ce indivizii au reușit să fugă, în zonă au ajuns echipaje de poliție și de ambulanță. Adrian Kreiner a fost transportat în stare gravă la spital, acolo unde a rămas internat pe ATI având mai multe traumatisme. A decedat marți seară, iar vineri a fost înmormântat. 

Citește și: Omul de afaceri Adrian Kreiner, condus pe ultimul drum 

Hoții, surprinși de camere în Vasile Aaron 

Anchetatorii au verificat în ultimele zile camerele de supraveghere ale municipalității și au cerut inclusiv imaginile de pe camerele personale ale sibienilor care locuiesc pe străzile apropiate. Așa au descoperit o parte din traseul pe care l-au urmat tâlharii. Se pare că, imediat după jaf, cei trei atacatori, care aveau fețele acoperite cu cagule, au luat-o la pas pe străzile Sibiului. Nu s-au despărțit, ci au continuat să se îndepărteze de vila de pe Moldoveanu împreună. Au fost surprinși traversând strada și îndreptându-se spre bulevardul Vasile Milea. O cameră i-a surprins, la nici jumătate de oră de la eveniment, mergând prin Vasile Aaron, pe strada Negoveanu. Își urmau traseul în șir indian și păreau calmi, fără să se grăbească. 

filmare cu tâlharii care l-au omorât pe adrian kreiner. după crimă, s-au plimbat pe străzi în vasile aaron (video)

Sursele Ora de Sibiu spun că oamenii legii i-ar fi identificat pe atacatori și că, duminică, în ziua jafului în stil mafiot, ar fi fost surprinși de niște camere de luat vederi în zona mall-ului din Șelimbăr. 

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale mamei iubitei lui Adrian Kreiner, bărbatul ucis de hoți la Sibiu: „Părerea mea e că au acționat la comandă”

Ultima oră

Comentariul meu