un consilier local cere primăriei sibiu să curețe gunoaiele de pe valea săpunului. „nu vrem să se nască acolo un focar de infecție”(foto)
Consilierul local, Ioan Plesciuc, atrage atenția asupra gunoaielor de pe Valea Săpunului, în zona cartierului Broscărie. „Valea Săpunului a fost toata vara sursă de țânțari și miros insuportabil”, spune consilierul într-o postare.
Consilierul local susține că Pârâul Valea Săpunului poate deveni un focar de infecție dacă nu vor fi luate măsuri în privința gunoaielor. „Pârâul Valea Săpunului este de mult timp ghena de gunoi a zonei de la ieșirea din oraș, spre vărsarea lui în Cibin. În dreptul cartierului Ștefan cel Mare (cunoscut și sub numele Broscărie) și în continuare paralel cu strada Henri Coandă, albia pârâului este plină de gunoaie aruncate aici sau aduse de ape. Oameni ca noi au produs asta. E drept, poate cu mai puțin bun-simț și respect față de natură. Problema e că natura ne pune la plată cand persistăm în greșeală: Valea Săpunului a fost toata vara sursă de țânțari și miros insuportabil pentru locuitorii blocurilor și caselor din zonă. Peste iarnă neplăcerile se vor atenua, dar urmează apoi iar primăvara și vara, călduri și țânțari și mirosuri grele”, a scris Ioan Plesciuc pe pagina sa de facebook.
un consilier local cere primăriei sibiu să curețe gunoaiele de pe valea săpunului. „nu vrem să se nască acolo un focar de infecție”(foto) un consilier local cere primăriei sibiu să curețe gunoaiele de pe valea săpunului. „nu vrem să se nască acolo un focar de infecție”(foto) un consilier local cere primăriei sibiu să curețe gunoaiele de pe valea săpunului. „nu vrem să se nască acolo un focar de infecție”(foto)
Consilierul  îi cere conducerii Primăriei să includă în bugetul anului viitor bani pentru curățarea zonei. „Nu vrem să se nască acolo un focar de infecție, mai ales că avem un loc de joacă pentru copii chiar aproape de pârâu. Am rugat Primăria să cuprindă în bugetul anului viitor bani pentru curățare și igienizare. Chiar sper să fim luați în seamă”, a mai scris consilierul.

Ultima oră

Comentariul meu