strângere de fonduri pentru bebelușii născuți prematur la sibiu. medicul livia ognean:„dorim să sprijinim în continuare aceste bătălii”

Asociația Baby Care face apel la sprijinul sibienilor pentru a putea ajuta în continuare nou-născuții de la Clinica de Neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Copiii născuți prematur, internaţi în terapia intensivă neonatală a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu sunt îngrijiți în cele mai bune condiţii de către voluntarii Asociației Baby Care Sibiu. Mai exact, organizația asigură calitatea și siguranţa îngrijirilor și tratamentelor acordate nou-născuţilor, asigură continuitatea aprovizionării cu materiale sanitare și consumabile și sprijină familiile ai căror copii sunt internaţi în terapia intensivă neonatală.

Însă pentru ca voluntarii asociației să îndeplinească toate aceste sarcini au nevoie de donații.„Este o reamintire că noiembrie este luna prematurității. Ideea generală aceasta este, să sprijinim în continuare bătăliile copiilor născuți prematur”, spune medicul Maria Livia Ognean, şefa Secţiei de Neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu.

„În fiecare an, în luna noiembrie vă invităm ceva mai mult în lumea prematurilor, în lumea noastră, şi anul acesta. E o lume diferită cu copii şi părinţi încercaţi, mulţi dintre ei adevăraţi eroi. O lume de copii care ne surprinde mereu prin determinarea şi curajul cu care aceşti pitici se luptă să supravieţuiască, o bătălie pe care mulţi adulţi nu ar fi în stare să o dea. O lume în care fiecare respiraţie, fiecare gram de greutate sunt câştigate cu greu şi reprezintă, fiecare în parte, o victorie.
Iar pe cei care doresc să sprijine în continuare aceste bătălii îi învităm să facă donaţii în contul Asociaţiei Baby Care Sibiu. La fel ca şi în anii trecuţi, vom da socoteală pentru fiecare bănuţ. Donaţiile dvs. ne vor ajuta să facem victoriile acestor mici luptători mai uşoare”, scriu reprezentanții asociației.
Contul ASOCIATIEI BABY CARE SIBIU, deschis la BRD Sibiu, Filiala Gara:
RON: RO 50BRDE330SV17320573300
Euro: RO26BRDE330SV70551743300
USD: RO66BRDE330SV70551913300

Ultima oră

Comentariul meu