s-a stabilit când se deschide sezonul de schi pe transalpina voineasa. prețurile rămân neschimbate deocamdată
Sursa foto: ski-si-snowboard.ro

Reprezentanții Domeniului Schiabil Transalpina – Voineasa sunt pregătiți să dea startul unui nou sezon de schi la înălțime. Prețurile vor rămâne la fel ca anul trecut.

Unul dintre cele mai frumoase domenii schiabile din țară anunță data deschiderii. Domeniul Schiabil Transalpina se va deschide de la 1 Decembrie, dacă vremea va ține cu iubitorii spoturilor de iarnă și dacă va ninge. „Raportat la condițiile actuale meteo, am vrea și sperăm să reușim să deschidem în minivacanța de 1 Decembrie iar, dacă nu se poate, ținta noastră este 15 decembrie”, spune Adrian Iepure, administratorul Domeniului Schiabil Transalpina.

Cât despre prețurile de anul acesta, administratorul pârtiei spune că nu vor să mărească prețurile, cu toate că taxele au crescut. De asemenea, acesta spune că a pregătit mai multe surprize pentru iubitorii sporturilor de iarnă. „Strategia noastră pentru anul acesta ar fi să menținem prețurile, chiar dacă TVA-ul a crescut. O să suplimentăm cu o strategie de marketing mai aparte. La fel ca și anul trecut, skipass-ul pentru o persoană adultă va costa 170 lei”, a mai spus Adrian Iepure.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si cu taxa aia aberantă de parcare nu face nimic domnul administrator ca nici unde nu ai taxa de parcare in strainatate ….acolo ai autobuze care te duc la pârtie daca ai ski pass …dar na la noi trebuie să fie totul o jecmaneala românească.