un șofer beat și altul cu permisul suspendat, prinși în trafic la sibiu
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în trafic, un șofer care avea permisul suspendat, iar altul băut.

Unul dintre șoferi a fost depistat în 8 noiembrie, în jurul orei 11:30, în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

În aceeași zi, în jurul orei 19:30, tot în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Gușteriței de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Nocrich. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Apoi, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:30, în Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Avrig. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că autoturismul este neînmatriculat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Ultima oră

Comentariul meu