daniela cîmpean: „îmi voi depune candidatura pentru încă cel puțin un mandat” (video)

Președinta Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, va candida pentru al treilea mandat. 

Daniela Cîmpean a declarat, într-un interviu la „Ora de Politică”, că își menține poziția și va candida la alegerile de anul viitor pentru încă un mandat. „Îmi voi depune candidatura pentru încă cel puțin un mandat”, a precizat președinta CJ Sibiu.

Cîmpean își dorește să aibă din nou majoritate în Consiliul Județean. „Îmi doresc să ne menținem această majoritate, tocmai pentru că am văzut cât de important este să ai majoritate atunci când ai proiecte care pot fi combătute doar politic. Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă PSD ar fi avut puterea să oprească demararea documentației pentru spital pe terenul pe care îl avem acum. Că avea să mute acel proiect pe Calea Poplăcii, ni s-a promis public că, în două săptămâni, o să avem CF-ul, nu am avut. Nici acum nu îl avem. Sunt chestiuni și sunt proiecte care depind la un moment dat de votul unei majorități. Iar dacă opoziția nu se comportă responsabil și nu înțelege că în jurul proiectelor importante pentru sibieni facem corp comun și nu mai contează, pentru că în spital merg și votanți PSD și PNL și USR, merg și oameni pe care nu-i interesează politica. Noi suntem acolo ca să facem lucruri pentru oameni. Ori dacă în jurul unor astfel de proiecte ar fi o coeziune și o susținere totală, eu cred că ar crește mult mai mult acele partide de opoziție dacă ar veni cu o altfel astfel de abordare a situației”, a spus Daniela Cîmpean. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. “Inca cel putin un mandat” ce drecu de exprimare e asta coano ????n as vrea sa fac analiza pe text ! Lasa ne zau ca ne am saturat de tine !