specialiștii de la investigații criminale se implică în căutarea hoților care l-au omorât în bătaie pe omul de afaceri din sibiu

Atacatorii care l-au omorât în bătaie pe omul de afaceri din Sibiu sunt căutați în continuare de oamenii legii. Polițiștii sibieni sunt ajutați de o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). 

Centrul de Informare și Relații Publice din Inspectoratul General al Poliției Române informează, miercuri, că o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – IGPR a mers în județul Sibiu, pentru a da sprijin de specialitate în anchetă, scrie Mediafax. Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: A murit Adrian Kreiner, omul de afaceri snopit în bătaie de hoți

Jaful în stil mafiot a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02:30. Trei bărbați, mascați cu cagule, au pătruns în vila omului de afaceri Adrian Kreiner de pe strada Moldoveanu, pentru a fura. Zeci de minute hoții au stat în casa lui, acolo unde omul a fost bătut și torturat, fiind lăsat, într-un final, să zacă într-o baltă de sânge pe podea, legat de mâini și picioare. Fiica sibianului, în vârstă de 23 de ani, a fost amenințată cu pistolul și bruscată de atacatori, cerându-i-se să indice locul unde se află banii. Indivizii au reușit să fugă în acea noapte cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Citește și: Ceasuri de sute de mii de euro, furate de la omul de afaceri din Sibiu. Camerele de supraveghere din oraș, luate la verificat

În timp ce atacatorii sunt în continuare de negăsit, familia sibianului se pregătește de înmormântare. Adrian Kreiner a decedat, marți seară, la spital.

Citește și: Cum a avut loc jaful în stil mafiot 

Ultima oră

Comentariul meu