mărturiile unui apropiat al omului de afaceri omorât de hoți la sibiu: „adi era un vizionar cu suflet nobil. stilul lui excentric poate a atras un pic privirile”

Familia și apropiații îl plâng pe Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, care a decedat după ce a fost bătut cu bestialitate de trei tâlhari chiar în vila lui din orașul de pe Cibin. 

Omul de afaceri Adrian Kreiner, snopit în bătaie în vila lui de pe strada Moldoveanu din Sibiu de trei tâlhari a decedat, marți seara, la spital. Vestea a fost confirmată de reprezentanții SCJU, cât și de logodnica sibianului, care se afla în casă în noaptea jafului. 

Mărturiile partenerului de afaceri: Adi era un vizionar și, totodată, un om controversat 

Apropiații sibianului au fost în stare de șoc în urma celor întâmplate. Andrei Oltean, care i-a fost partener de afaceri, a povestit prin ce a trecut la aflarea veștii. „Suntem șocați, am fost șocați din primul moment, ne-a picat foarte greu, ne e foarte greu să procesăm. Nu e vorba doar de un furt oarecare, ci este vorba de o atrocitate și o schingiuire, de chinuire a unui partener de afaceri, ceea ce nu pică nimănui bine”, a spus acesta.

Citește și: Oamenii legii, pe urmele criminalilor 

Partenerul de afaceri al lui Adrian Kreiner l-a descris ca find un om cu multă viziune, cu un suflet nobil, care oferea ajutor fără să aștepte ceva la schimb. Era un om controversat și excentric, spune el, și poate acest lucru a atras privirile răufăcătorilor. „Adrian era o persoană cu o viziune foarte largă și înțelegea proiecte la care multă lume nici măcar nu se apleca asupra lor. Era un om vizionar și controversat totodată, pentru că avea o viziune largă și bună. Avea un suflet bun, ajuta oamenii, se implica unde era nevoie (…) el era acolo și chiar dacă erau probleme, niciodată nu te lăsa să simți adevărata problemă, te făcea să te simți ușurat după ce povesteai cu el. Avea un suflet nobil. Adi era un luptător și stilul ăsta al lui mai excentric, poate a atras un pic privirile. Întodeauna povesteam cu el că discreția este unul dintre factorii cheie în societatea de azi, ca să ai liniște”, a spus Andrei Oltean. 

mărturiile unui apropiat al omului de afaceri omorât de hoți la sibiu: „adi era un vizionar cu suflet nobil. stilul lui excentric poate a atras un pic privirile”
Adrian Kreiner/Sursa: Facebook

„Nu cred că a fost vorba doar despre un furt”

Apropiații omului de afaceri spun că așteaptă să fie prinși criminalii și să fie trași la răspundere. De asemenea, ei spun că lucrurile se vor clarifica odată ce oamenii legii vor finaliza ancheta. Cu toate acestea, sunt temători și consideră că ce s-a întâmplat în acea noapte în vila lui Adrian Kreiner nu a fost un simplu furt. „Era totuși presat de anumite situații din punct de vedere financiar, dar nu ceva ieșit din comun. La un om de afaceri, care învârte zeci de milioane de euro, este ceva normal. Pot fi și gelozii, ură, invidie. De multe ori le lua în râs, ca și glumă. Au mai fost cazuri în care oamenii se mai supărau, vorbeau la nervi, dar nu le puteai băga în seamă. Noi nu avem o tradiție în lucruri de genul ăsta, în oraș, în business-urile pe care le întreprindem. Am mai discutat despre lucruri la un pahar de vorbă și ne spunea așa că ăla sau celălalt, dar nimic concret, nimic serios, nu erau de luat în considerare. (…) Noi nu putem să ne dăm cu părerea, sunt mai multe piste pe care poliția și cei de criminalistică le anchetează. Eu sper să-i prindă pe acești oameni ce au făcut aceste lucruri oribile. Nu cred că a fost vorba doar despre un furt, nu cred că cineva își dorește să chinuie o persoană peste jumătate de oră pentru a fura ceva. Cred că fost o chestie teribilistă și mai mult poate un act nesăbuit, decât un furt. Bunurile nu au fost furate în totalitate”, a adăugat Andrei Oltean, partener de afaceri al lui Kreiner. 

mărturiile unui apropiat al omului de afaceri omorât de hoți la sibiu: „adi era un vizionar cu suflet nobil. stilul lui excentric poate a atras un pic privirile”

Omul de afaceri, înmormântat vineri

Omul de afaceri Adrian Kreiner va fi înmormântat vineri, de la ora 13:00. Anunțul a fost făcut de logodnica acestuia. „Capela mare din incinta Cimitirului Municipal Sibiu va găzdui temporar, pentru două zile, sicriul în care se află iubitul meu bărbat, Adrian Kreiner. Priveghiul începe astăzi la ora 19:00”, a spus Adriana Viliginschi într-o postare pe Facebook. (DETALII AICI)

Citește și: Vecinii omului de afaceri își iau măsuri de precauție. Prietenă: „Adi era un om bun, ajuta pe toată lumea”

Ultima oră

Comentariul meu