hoațe reținute după ce au furat haine și cosmetice din magazine din sibiu
foto: arhivă

Două femei au fost reținute de polițiștii sibieni, fiind cercetate pentru că au furat haine și cosmetice din două magazine din Sibiu. 

„La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut două sibience, în vârstă de 43, respectiv 63 de ani, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată (2 acte materiale)”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cele două femei sunt bănuite că, în cursul lunii octombrie, ar fi sustras articole de îmbrăcăminte și produse cosmetice din două societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu în valoare de 2.800 de lei.

Ca urmare a probatoriului administrat, polițiștii sibieni de investigații criminale au luat măsura reținerii celor două sibience pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu