fosta iubită a medieșeanului alex bodi, oprită și amendată de poliție. bianca drăgușanu a fost testată cu apratul drugtest

Bianca Drăgușanu a fost oprită ieri, în trafic, de polițiști după ce a încălcat regulile. A primit puncte de penalizare, a fost amendată, dar a fost și testată de substanțe interzise. „Mi s-a făcut și testul antidrog”, a povestit ea pe Instagram, unde a arătat și rezultatul. 

Bianca Drăgușanu: „Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli”

A primit amendă, dar nu a deranjat-o, căci a știut că a greșit. „Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun… Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog. Știți că acolo sunt mai multe substanțe”, a spus Bianca Drăgușanu, care a primit în 10 minute rezultatul.

A ieșit negativ. „Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. (…) Această campanie antidrog pe care eu o susțin se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, conform Spynews, scrie ziarul Libertatea.

Bianca Drăgușanu, despre Dorian Popa: „Îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare”

În final, ea a comentat și despre Dorian Popa, care recent a fost prins de polițiști sub influența drogurilor la volan. El a recunoscut că a consumat canabis.

„Cel care nu a greșit niciodată să arunce cu piatra, vizavi de Dorian Popa, de care îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare, pentru că știm cu toții că este un băiat care a muncit foarte mult pentru tot ce are. Și nu e cazul să judecăm, fiecare om are dreptul la propria alegere, fiecare om mai greșește”, a susținut Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Ultima oră

Comentariul meu