csu sibiu pierde categoric în scoția, cu caledonia. nu are victorie în fiba europe cup

CSU Sibiu a pierdut miercuri seară în Scoția, cu Caledonia Gladiators și a rămas fără victorie după patru jocuri din FIBA Europe Cup. 

Pe lângă absența mai veche a lui Kyle Adnam,  Mouhamed Barro a fost și el indisponibil pentru jocul din Scoția, astfel că formația lui Tomas Rinkevicius nu a putut emite pretenții în fața Caledoniei, echipă cu mari șanse la locul 2 și care speră la calificare.

YouTube video

Echipa lui Tomas Rinkevicius a intrat rău în joc, fiind condusă cu 3-13 după doar 5 minute. Astfel, după un sfert slab pentru sibieni, Caledonia a condus cu 25-10.

Galben-albaștrii au echilibrat jocul în sfertul secund, în care s-a mers cap la cap. După 19-19 în sfertul secund, scoțienii conduceau cu 44-29 la pauza mare. Sfertul al treilea a fost cel mai spectaculos în privința punctelor. Sibiul a început mai bine,  Caledonia a revenit și și-a adjudecat sfertul cu 28-27.

csu sibiu pierde categoric în scoția, cu caledonia. nu are victorie în fiba europe cup

”Vulturii” s-au prăbușit complet în al ultimul sfert, în care nu au mai rezistat atacurilor gazdelor. După 24-11 în al patrulea sfert, Caledonia s-a impus cu 96-67, un alt duș rece pentru Sibiu în grupa de FIBA Europe Cup.

Bulgarul Ivanov (25 puncte) a fost cel mai bun marcator pentru CSU. Au mai punctat  Pratt (9), Uță (8), Minchev (8), Gavriloaia (8), Dragoste (5), Banciu (2), Kuti (2). Juniorii Bădițescu (18 ani) și  Itu (16 ani) au jucat și ei câte două minute pentru sibieni.

În celălalt meci din grupă, în Spania, Bilbao și-a asigurat primul loc în grupă după ce a câștigat cu Anwil, 76-71.

Pe 15 noiembrie, CSU Sibiu primește vizita lui Bilbao Basket în Sala Transilvania.

csu sibiu pierde categoric în scoția, cu caledonia. nu are victorie în fiba europe cup

Ultima oră

Comentariul meu