autoritățile, pe urmele tâlharilor care l-au omorât pe adrian kreiner. jaful a durat 40 de minute și s-au furat doar ceasuri de lux

Oamenii legii sunt în continuare pe urmele criminalilor care l-au tâlhărit și snopit în bătaie pe Adrian Kreiner. Cei trei sunt cercetați acum pentru omor, dat fiind faptul că omul de afaceri din Sibiu a decedat, marți seara, la spital. 

Patruzeci de minute, atât a durat jaful în stil mafiot din vila de pe strada Moldoveanu din Sibiu. Cei trei indivizi au avut nevoie doar de atât timp să intre în casa omului de afaceri, să îl amenințe, să îl bată și să îl jefuiască. După ce au obținut ce și-au dorit, iar omul le-a zis unde ține ceasurile de valoare, au fugit pe străzile din oraș, iar de atunci sunt de negăsit. 

Adrian Kreiner a ajuns în acea noapte la spital cu multiple traumatisme și a fost internat de urgență pe secția ATI a Spitalului Județean, acolo unde, într-un final, și-a găsit sfârșitul. Omul de afaceri a murit marți seara. Date fiind circumstanțele, cercetările sunt efectuate pentru infracțiunea de omor. „Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din Sibiu. Ca urmare a decesului victimei, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din infracțiunea de omor calificat în formă tentativei la infracțiunea de omor calificat”, a precizat prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu. 

Citește și: Adrian Kreiner, omul de afaceri tâlhărit de hoți, a murit

Cei trei atacatori sunt căutați neîncetat de oamenii legii, polițiștii sibieni fiind ajutați, încă de luni, de doi specialiști în investigații criminale. „Până în prezent, autorii infracțiunilor nu au fost identificați, însă se fac eforturi susținute în acest sens. Încă de luni s-au alăturat echipei doi specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale București”, a adăugat sursa citată. 

Procurorii transmit că, în ceea ce privește valoarea prejudiciului, cauzat prin infracțiunile de tâlhărie, aceasta nu este stabilită cu certitudine până în acest moment, însă se estimează că au fost furate ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro. 

Citește și: Vecinii omului de afaceri își iau măsuri de precauție. Prietenă: „Adi era un om bun, ajuta pe toată lumea”

Ultima oră

Comentariul meu