omul de afaceri din sibiu, snopit în bătaie de hoți, în continuare în stare gravă în spital

Sibianul în vârstă de 50 de ani, care a fost jefuit și snopit în bătaie de trei hoți, în vila lui de pe strada Moldoveanu din Sibiu, este în continuare în stare gravă.

Adrian Kreiner, om de afaceri din Sibiu, a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi care au venit la furat în vila lui de pe strada Moldoveanu. L-au lăsat într-o baltă de sânge, i-au amenințat fiica cu un pistol, au furat mai multe ceasuri de lux și s-au făcut nevăzuți. 

În timp ce atacatorii sunt căutați de oamenii legii, sibianul se luptă pentru viață la ATI. Omul este în continuare în stare critică. „Pacientul este în continuare internat în ATI, intubat și ventilat mecanic”, a precizat, marți dimineața, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean. 

Citește și: Vecinii omului de afaceri își iau măsuri de precauție. Prietenă: „Adi e un om bun, ajuta pe toată lumea”

Om de afaceri, bătut și legat de mâini și picioare

Vă reamintim că, în noaptea de duminică spre luni, trei indivizi au intrat în vila afaceristului Adrian Kreiner de pe strada Moldoveanu din Sibiu. Sursele Ora de Sibiu spun că hoții au reușit să pătrundă în curte după ce au forțat un grilaj al gardului. Au intrat, mai apoi, în casă, pe un geam de la parterul imobilului. La parterul casei se afla și omul de afaceri, care dormea pe un fotoliu. S-a trezit când a auzit zgomote, căci indivizii au început să cotrobăie într-o vitrină, de unde au furat mai multe ceasuri de lux. Când l-au văzut, atacatorii au început să îl bată. Aceștia i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului și membrelor, apoi l-au imobilizat, legându-l de mâini și de picioare. Într-un final, l-au acoperit cu un covor și l-au lăsat inconștient într-o baltă de sânge.

VEZI ȘI: Cine este omul de afaceri din Sibiu bătut de hoți

Bărbatul nu era singur în imobil, ci la etaj se mai aflau fiica lui, în vârstă de 23 de ani, dar și partenera lui de viață. Speriată din cauza zgomotelor ce veneau de la parter, tânăra a ieșit din cameră, moment în care indivizii au îndreptat un pistol spre ea. Au început să o bruscheze și i-au cerut să le indice locul unde se află banii. Imediat după furt, indivizii au ieșit din casă pe unde au intrat și s-au făcut nevăzuți. Fiica bărbatului a rămas înlemnită când a văzut în ce stare se afla tatăl ei. În același timp, concubina, ascunsă într-un dulap la etajul locuinței, a sunat la 112.

Vezi aici cum a avut loc jaful 

Ultima oră

Comentariul meu