mașină ”îngropată” în asfalt. muncitorii au acoperit-o cu folie și au trurnat beton în jurul ei (video)
foto LDZ Zmotoryzowani Łodzianie/Facebook

În Polonia, muncitorii au decis să asfalteze o stradă chiar și în fața unei mașini care bloca calea. Proprietarul vehiculului nu a fost de găsit, așa că muncitorii au vrut să-i dea o lecție.

Administrația locală a anunțat în prealabil că strada urma să fie asfaltată, iar toți locatarii trebuiau să-și mute mașinile. Din păcate, unul dintre ei nu a luat în serios mesajul și a lăsat mașina parcată în zonă. În cele din urmă, muncitorii au decis să-și continue lucrările, fără să considere mașina un obstacol. Astfel, vehiculul a fost îngropat în asfalt, scrie ObservatorNews.

Imaginea mașinii îngropate a devenit virală pe rețelele de socializare, iar internauții au comentat în mod ironic situația. Unii au spus că proprietarul mașinii va avea nevoie de o mașină de mare putere pentru a o scoate din asfalt, în timp ce alții au sugerat că acesta ar trebui să plătească pentru lucrările de reparație.

Nu se știe încă dacă proprietarul mașinii a fost găsit și dacă a fost nevoit să plătească pentru lucrările de asfaltare.

Un videoclip postat pe pagina de Facebook a LDZ Zmotoryzowani Łodzianie, un grup comunitar dedicat informării localnicilor despre trafic și condițiile drumului, a surprins momentul în care muncitorii au turnat și nivelat beton în jurul vehiculului parcat. Din motive de siguranță, mașina a fost învelită în plastic și baricadată cu scânduri pentru a preveni deteriorarea acesteia.

Locuitorii au spus că firma de construcții a încercat să-l localizeze pe proprietarul mașinii parcate, dar nu a reușit. Ei au informat autoritățile, care au plasat un avertisment pe parbrizul mașinii, dar au ales ca aceasta să nu fie ridicată de firma de remorcări. Între timp, o betoniere a sosit la fața locului și, nedorind să mai aștepte, șeful de șantier a găsit o soluție … ieșită din comun.

Marcin Masłowski, purtătorul de cuvânt al primarului orașului Łódź, a confirmat că vehiculul a fost parcat într-o zonă restricționată. Proprietarul acestei mașini a promis că o va muta, dar nu a făcut acest lucru, ceea ce a dus la incidentul neașteptat.

Proprietarul ar putea aștepta zile bune până când și-ar putea recupera mașina, asta pentru că trebuie să aștepte ca betonul să se usuce, pentru ca mașina de remorcare să poată să o scoată de acolo.

Ultima oră

Comentariul meu