csu sibiu joacă miercuri în scoția, cu caledonia. nandor kuti: ”încercăm să ne luăm revanșa”

CSU Sibiu joacă în  FIBA Europe Cup  miercuri, 8 noiembrie, în deplasare, cu Caledonia Gladiators, în etapa a patra din grupa B.

Fără victorie în cele trei jocuri disputate până acum în Grupa B, CSU Sibiu este clar outsider în disputa din Scoția, cu Caledonia, echipă care luptă încă pentru calificare. Duelul tur, din Sala Transilvania, le-a revenit scoțienilor cu 80-68.

Rămasă fără Kyle Adnam în ultimele meciuri, din cauza unei accidentări, CSU Sibiu a resimțit din plin în ofensivă lipsa conducătorului de joc.

Caledonia Gladiators a adunat două victorii în grupa B, iar ultima dată a suferit un eșec drastic la Bilbao, 58-106. Formația scoțiană a ajuns astfel la 2-1, iar  meciul cu Anwil Wloclawek va fi decisiv pentru locul 2, indiferent de rezultatul cu Sibiul.

Kuti: ”Avem o rotație scurtă”

”Va fi un joc foarte greu, este o deplasare lungă, sper să ne luăm revanșa după înfrângerea cu ei de pe teren propriu. Trebuie să nu mai facem aceleași greșeli pe care le-am făcut în trecut. Sper să stăm bine din punct de vedere fizic încă de la început și să încercăm să câștigăm. Avem o rotație scurtă, este dificil, dar încercăm să ne odihnim între antrenamente, cel mai important este să fim pregătiți fizic. Nu avem scuze, nu ne putem ascunde în spatele acestui lucru, că avem multe deplasări, mentalitatea bună este să încercăm să câștigăm fiecare meci” a spus Nandor Kuti.

Confruntarea din Scoția va avea loc miercuri, 8 noiembrie, de la ora 21.30 și va putea fi urmărită pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

Ultima oră

Comentariul meu