ceasuri de sute de mii de euro furate de la omul de afaceri din sibiu, băgat în comă de hoți. camerele de supraveghere din oraș, luate la verificat

Jaful în stil mafiot de pe strada Moldoveanu a zguduit Sibiul. În timp ce oamenii legii încearcă să le dea de urmă celor trei atacatori, sibianul bătut în propria vilă se luptă pentru viață pe patul de spital. 

UPDATE

Omul de afaceri Adrian Kreiner a decedat marți seara la spital. (DETALII AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Omul de afaceri Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut cu bestialitate de trei indivizi care au venit la furat în vila lui de pe strada Moldoveanu. L-au lăsat într-o baltă de sânge, i-au amenințat fiica cu un pistol, au mai multe ceasuri de lux și s-au făcut nevăzuți. 

Citește și: Cum a avut loc jaful de pe Moldoveanu 

Starea sibianului este în continuare extrem de gravă. „Pacientul este internat în ATI, intubat și ventilat mecanic”, au spus, marți dimineața, reprezentanții Spitalului Județean. Bărbatul are mai multe traumatisme la nivelul capului, trunchiului și membrelor, toate cauzate de loviturile primite. 

ceasuri de sute de mii de euro furate de la omul de afaceri din sibiu, băgat în comă de hoți. camerele de supraveghere din oraș, luate la verificat
Sursa: matec.ro

Furt de peste un milion de euro

În timp ce omul de afaceri luptă să trăiască pe patul de spital, cei trei atacatori sunt în libertate. Oamenii legii fac ample cercetări, atât pentru a-i identifica, cât și pentru a-i captura. 

Deși vila afaceristului era dotată cu un sistem de supraveghere modern, fiind protejată precum o fortăreață, hoții au reușit să pătrundă în curte. Imediat, au tăiat niște fire de curent și așa au reușit să dezactiveze alarmele. Au intrat în casă fără să facă zgomot și l-au torturat pe sibianul de 50 de ani pentru a le da lucruri de valoare. Totuși, camerele de supraveghere din interior au reușit să surprindă întreagă scenă, potrivit stirileprotv.ro. 

Surse din anchetă au declarat, pentru Ora de Sibiu, că atacatorii au furat ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. De asemenea, fiica omului de afaceri, în vârstă de 23 de ani, a fost amenințată cu un pistol și a fost forțată de indivizi să le dea banii depozitați într-un seif.

ceasuri de sute de mii de euro furate de la omul de afaceri din sibiu, băgat în comă de hoți. camerele de supraveghere din oraș, luate la verificat

Hoții, căutați de poliție

Cei trei atacatori sunt căutați prin toate mijloacele de oamenii legii. Au fost urmărite imaginile de pe camerele de supraveghere din vila de pe Moldoveanu și, în același timp, este verificat și sistemul video din oraș. Dar căutările se desfășoară greoi din cauză că hoții purtau cagule. Surse din anchetă au declarat că indivizii au venit pe jos și au plecat, după jaf, tot pe jos. Se pare că oamenii legii ar avea inclusiv un cerc de suspecți. 

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au anunțat că se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tâlhărie. 

Citește și: Vecinii omului de afaceri își iau măsuri de precauție. Prietenă: „Adi e un om bun, ajuta pe toată lumea”

Ultima oră

Comentariul meu