se schimbă vremea. temperaturi scăzute în următoarele zile la sibiu

Meteorologii anunță temperaturi oscilante în următoarele două săptămâni, dar oricum peste normale în această perioadă. Va ploua aproape în fiecare zi în mai multe zone ale țării, potrivit estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru intervalul 6 – 19 noiembrie.

În zilele următoare, temperaturile din județul Sibiu vor fi mai scăzute decât în săptămâna trecută. Conform ANM, noaptea, mercurul în termometre se va situa între 0 și 5 grade Celsius, iar peste zi, maximele vor ajunge la 18 grade Celsius.

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod caracteristic datei în primele două zile din interval, apoi se va răci treptat, dar până în data de 13 noiembrie valorile termice se vor situa în continuare peste normal, transmite Mediafax.

În aceste condiții, mediile maximelor vor porni de la 16…18 grade, vor ajunge la 12…14 grade la finalul primei săptâmâni și apoi vor oscila ușor în jurul a 8 grade. Minimele vor fi între 0 și 6 grade mediat regional, cu cele mai ridicate valori în 6, 8, 9, 11 și 12 noiembrie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în 5, 7, 8, 11 și 12 noiembrie, iar în restul timpului se vor semnala cu totul izolat.

Cum va fi vremea la munte

În prima săptămână de prognoză, deși valorile termice diurne vor avea o scădere treptată, se vor situa peste normele climatologice specifice primei decade a lunii noiembrie, chiar cu mult la început, astfel că mediile maximelor vor fi de la 10 spre 6 grade, însă din data de 13 noiembrie vor avea doar mici oscilații în jurul a 3 grade mediat regional.

Minimele nocturne vor fi în medie între -2 și 4 grade în prima jumătate a estimărilor și ulterior vor coborî spre -4 grade. Precipitațiile se vor manifesta în mare parte a perioadei, dar probabilitatea de extindere va fi mai ridicată în 5, 8 și 11 noiembrie

Ultima oră

Comentariul meu