săptămână plină de evenimente și concerte atractive la filarmonica sibiu. nu ratați recitalul de lied!

Filarmonica de Stat Sibiu propune iubitorilor muzicii o săptămână bogată în evenimente, care va include un concert simfonic, un concert crossover, un recital de lied și un atelier creativ pentru copii.

Marți, 7 noiembrie, ora 19:00, la Sala Thalia va avea loc concertul TIMELESS MOOD, susținut de MH Orchestra alături de soliștii Oana Maria Șerban (soprană) și Florin Butnaru (tenor). Evenimentul va prezenta o selecție de muzică de salon și melodii pop-rock cu orchestrații simfonice.

Miercuri, 8 noiembrie, de la orele 10:00, la Sala Henry Selbing va avea loc concertul Kandinski & Stravinski, un eveniment educativ adresat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani. Copiii vor avea ocazia nu doar să se bucure de tempourile muzicii de pian, dar și să exploreze emoțiile transmise de aceasta prin culoare.

Joi, 9 noiembrie, ora 19:00, la Sala Thalia va avea loc concertul CONCERT SIMFONIC, susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, sub bagheta dirijorului Alessandro Crudele. Programul concertului va include lucrări de Richard Wagner și Anton Bruckner.

Duminică, 12 noiembrie, ora 19:00, la Sala Thalia va avea loc recitalul de lied Sehnsucht („Dor”), susținut de baritonul Liviu Holender și pianista Juliette Journaux. Programul recitalului va include lucrări compuse de Franz Schubert, Johannes Brahms, Gustav Mahler și Maurice Ravel.

Bilete pentru toate evenimentele pot fi achiziționate de pe site-ul Filarmonicii de Stat Sibiu sau de la agențiile de bilete partenere.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul Filarmonicii de Stat Sibiu sau să ne contactați la numărul de telefon 0269.455.200.

Ultima oră

Comentariul meu